Ohk firstly am going to be frank in whatever am saying this thing in Craigtown is going on too long as it is the innocent an di vulnerable is getting hurt bcuz of di battyboy bigga an him battyboy fren Rick dick an di likkle hungry belly dutty waste people inna craig weh love sweets dem know wah agwann all di while something pop up ah di innocent feel it bcuz di boy dem weh ah mash up di community is known to everyone all di importee dem from all bout over allman town ,orange Villa,west Kingston, benbow an all bout importee come from an deh a Craigtown ah hide n agwàan with bare waste thing bigga an him son an rickdick an him son ah mash up di community di last time uno joint force together an kill di yute name sadat sister bcuz di yute come from prison an ah try better himself if ah pin drop uno run guh call up di yute name bout ah di yute hope uno guh tell di police dem weh uno see an know eno bcuz di more uno gwaan like uno a fool people uno not is uno self uno a fool am talking from my heart uno say Sadat fuck up di community but mi jus a see it clear seh ah never Sadat ah di problem is di deportee boy name Ugo brown him man rickdick an battyboy bigga an dem son dem an dem sadomite fren dem boy dem ah fight fi place di boy bigga an rickdick caah even read an write bout run place an dem deh ah foreign ah fund di vibes ah yard di big belly boy name fat goerge an him nephew name fat f**k what kind of person name suh ah bunch ah sadomite….di boy from roun a Gaza kill di yute inna di yard couple days ago an then gone up di road last night gone play tuff an dead then di boy dem roun ah Gaza step guh kill di people dem good good pickney dem all di girl 6yr old could’a dead eno an uno nah talk but mek ah did something bout Sadat uno talk ah bagga tings see it deh Sadat nuh deh yah an ah worst ah than him did deh yah agwàan mi never hear seh dem man deh name call Pon pickney killing are rape are bruk house an bruk shop even though uno dutty people team up an guh call up di yute name bout him kill woman after him sister dead everyone know it was ah blatant lie bcuz if him did really waah kill woman di amount of woman him would’a kill if he was the person uno say he was bcuz all who is involved av mada… sister…. babymada an whatever but di reason why am so concern is bcuz of di silence behind it all an every single one in Craigtown knows it!!!!rickdick used pinhead kill Lorraine an sell him out afta….dem kill di girl name Keisha fi her bredda dem an there is alot more i can say but another time!!!!but am going to ask rickdick after all ur doing u really an truly think u can leave new Jersey an come back ah yard come live nooooooo!!!! U aguh dead u do an instigate too much fuckery inna di place battyboy an u nuh come from Craigtown but you will reap what u sow an all now di police dem nuh lock up nobody for Keisha murder but uno lock up her brother’s di system unfair bcuz di yute dem nah join nuh system uno declear war an wait until di yute dem not there an kill di yute sister it’s been two years an add now how much of u guy’s mom… sister’s…. brother’s…. girlfriends & babymama’s dead after Keisha none not even ah child as 6yrs old much less di two decease young yutes 15&17 my heart cry’s out……
When will this all come to an end……not until di police stop taking bribes an picking sides in Craigtown bcuz of free money an Hennessy…….pinkwall
My god :mewek2
The ppl them fi push them out to police… them again them have police link. And the most Battyman in Craig town them mixup inna shit that’s y them evil suh.. from the oldest to the youngest.in this time them a start war.
Sender.. stop hide behind your keyboard.. you know so much go find PM and tell him and demand that they protect you. You r a part of the problems. If you stay in hiding .go to the news and tell your story
Met you re the voice of the people. Please help as much as you can to advocate for changes in Jamaica….
Met as been advocating for years, but the same people she advocates for: contribute to block progress, contribute to the foolery or remain stagnant in assisting those who advocate on their behalf.
Sender should name and shame right here. That’s what MET tool of advocacy is…the WALL
Sender please post it on the prime minister Facebook page$the jamaica constabulary forced page on Facebook. Bcos excuse is not an option
Them have police link and police in them pocket
So. All a who crooked pon the force don’t outweigh the honest ones.
wow! it would be very wonderful for the sender to go on the news and on the priminister’s page and the police page to tell “their” story, however this has to be meticulously orchestrated. we know how Jamaica run. however sender you can figure out a way how to get these important information out to the right folks. If it’s even to write a letter with gloves on, something? This is complete madness!
Right here so.
first of all sender, ghetto people can’t tame and uno very much disgusting and have no manners nor respect for 99% of the time. Sorry to say but when things happen the law need to stay out and mek uno fight and clean out uno one another, it may sound a way but a only when uno rass in a trouble uno have a little respect for law and order. Uno lifestyes to nasty, uno too bad mind, hot head so when uno have uno problems uno sort it out amongst uno one another. Which ever way uno choose that a fi uno business it may sounf harsh but a reality and a suh dem fi start treating uno. Uno disrespect the law the most and uno want use up the country resources the most. Every time things happen ghetoo people need this and uno very lawless, mi tired a uno wid uno disgusting lifestyle and behavior then uno come a look sympathy. Uno damm lucky uno have no damm manners for the most part suh uno gwan kill off uno one another. when uno kill off uno self mi sure jamaica will be a better place . I really dont know what uno want people to do when a uno same one that suppose to live good a kill uno one another, what uno want the rest of jamaica to say or do, tell uno to stop, no we nah tell uno to stop, uno duh what uno want, uno damm lucky.