DAWN SEH DIS A DI LAST VIDEO FI DI YEAR

29 thoughts on “DAWN SEH DIS A DI LAST VIDEO FI DI YEAR

1. Dis big woman yah, weh if supm wrong dung deh she nuh call a gynecologist, is a archeologist she haffi call, stop making videos it nuh look gud. Nice skin though, and dats my say supm nice fi di year.

2. As di woman do har video senda u fling it up ..Lowe di woman alone mek di woman breathe my god who di fuvk is you fi a critize dawn.she free fi do what she want and she free fi talk har mind unno come in like silver tics ..mi know unno see worst than dawn ..so y yuh just pitch pon di woman.no dawn yah celebrity mi fren u alone mek pink wall all 10 fi di day unno gweh man .and anybody who want to diss me when me post my comment unno come suck me cuz mi know di old zarr dem ago tek it up

3. SHE BORING BAD LONGTIME PLAY OUT BIG WOMAN YOU NOT ENTERTAINING AT ALL F**G PUNK FULL A TALK BECAUSE YOU CAN’T BEAT NOBODY INFORMA, ALL WHO TAKING SIDE WITH HER IS A SHIT HOUSE AND UNU FI ASKED ARE HOW SHE BECAME A GANGSTER F**G FOOL ALL A UNU THE WOMAN IS A F**G TROUBLE MAKER THE ONLY PART A ARE GANGSTER IS ARE MOUTH AND THAT’S WHAT SHE IS A MOUTH MURDERER….

4. LISTEN , SHI SICK MAYBE SHE AGOH THROUGH MENOPAUSE PLUS I THINK SHE A WORRY BOUT GETTING OLE ANOTHER THING SHE HAS DONE SO MUCH EVIL TO OTHERS MAYBE THAT IS RIDING HER CONSCIENCE NOW SHE REALIZE THAT SHE IS NOT IN THE SPOTLIGHT ANYMORE SO THESE ARE THE THINGS SHE HAVE TO DO TO STAY RELEVANT .

5. I don’t like wen people bring kids in their argument. Keep the kids out of it. That’s not nice the she’s disrespecting the kids.everyone is beautiful in their own way

6. Dawn you have some good false teeth inna mout deh doe.. Dem fit in strong.. Unlike some people as them start talk it drop out. Look like you wan glasses thou dawn? Tek off the fake yiy lash dem and go buy glasses lol

7. @720am lmfao she more look like 98 years older very disturbing long time big woman looking for attention she need to go and repent and beg God to for give her for all that she as done to other people that lady right there is such a wicked woman even the dead in the Cemetery she antagonize so that simple mean fi show unu how much of a trouble maker she is… come on know even the f**g dead mouth murderer member you have high blood pressure……

8. Dawn mek mi laugh inna deh morning yah… Dawn what’s in your cup? ?? Put down the rum.lol. bare foolishness. . Dawn mi think you come from uptown..bc spoilerz/wildman st. Is one of the worst ghetto downtown…when you talk bout zinc up house remember weh you come from.

1. BECAUSE SHES CLEARLY DRINKING HOT TEA
      you’ve never drank tea before and ur nose run?? Kmt
      People just wa have sumn fi seh leave the woman whether she 40 or 50 or 60 she look good kmt she brawlin but she’s a product of her environment most dancehall ppl are ghetto ppl is suh dem gwan no matter the age even the kids behave like that .. mi like her she funny bad ! Woman look good

Gangsta dawn me Nuh kno u but me like u keep doing you and TRYYYY as u seh

9. She sick mon i think the stuff she did in her younger and older days a haunt her cause she love obeah only a fool would want dawn for a friend , her mout is like strainer Dawn tormet dats y she drink so much …can you imagine how unhappy the man at her house is ..YUCK

10. no way in hell this ole draggabat a 48, she nah include weekends and holidays. she look like she a fifty nuff nuff. shape, where? fayva them inverted pumpkin. Metti is Sunday a sabbath day and we haffi endure this defiling.

11. Dawn ya daughter hate Stacy like dogggg so stop f***y bout low Stacey
    She need a bed!!!!! Di likkle food stamp weh she collect a month time she give u fi buy out her arguments
    If it wasn’t for food stamps u wouldn’t notice Stacy cause u urself seh she worthless fi a young gal.
    U and Stacy luv talk bout ppl pikney and how dem stay but ur niece bounce fr pillow to post wid hers and keep BIG BIG party fi him an neva show up fi pay di ppl dem money where it keep or di girl who decorate it.
    Stop talk bout ppl and cum outta di dutty building u live in since u SOOOO rich and never live inna zinc yard

12. Dawn unnu don’t born wid ugly looks but unnu name a road UGLYYYY. It dont stay good! Yuh family dem sad and only young girl weh need clothes ah Stacy cause di $20 dress dem she a wear a big dance wid the re-run of the shoes dem she trust fr Melissa dem outdated and waan put down. Tell her stop thief fi Uncle fi get f**k and thief fi herself cause she can use di clothes for herself.
    Dawn cuss ya family before u cuss ppl!!!!!! Gangsta facebook Dawn only bad online cause as ppl call u
    You change up ya talk ole wicked

13. What I love is when dawn said her daughter Rich lmao WENDY poor Wendy, if mmike leave her now she walk and pick up. If section 8 stop Wendy drop down lmao yow these ppl love to prove a bag a things to ppl on the media, met Wendy Neva change a paycheck in a farin Yet lmao. A just the other day Wendy get a case fi work wid. Unu need to stop it, dawn tell yuh daughter to show how she living. Bout rich unu too bad. But maybe because she have to entertain her fans she need to come with lies