DEAR DANCEHALL

Hey Ms. Met,

Me want know is what going on with these dancehall wives/girlfriends who me prefer fi call groupies. Is a habit now fi dem follow them man pon tour and use it as vacation spots nuh fi mention d groupie behaviour of putting every thing pon Instagram and social media. No me nuh badmind but me nuh understand is what kind a new trend dis a gwaan. Dem nuh know how fi humble and keep private. Dem so hungry fi fame and attention is like dem nuh see say it come across as frighten and stupid.

Now fi a separate issue fi these new dancehall wives/girlfriends whey claim dem a uplift people through all kind a books and events. My question is who dem really a uplift? Because fi buy one of them book nuh affordable to average Jamaicans who also inna dem target audience and fi attend one a dem workshop nuh cheap either. So is who dem a play when dem a talk bout uplift Jamaica and youths and all sort of foolishness when dem not doing things whey the average Jamaican can afford. If them want good name then need fi tek a page outta Shaggy wife book and go do so charity Wuk. it nuh haffi be nothing big like shaggy and friends because them man/husband don’t have that clout but start pon a small scale and go inna the ghetto and mentor some A these young girls. All the talk whey dem go inna school go talk is pay you haffi pay them fi come, so is who dem a try frighten bout make it count and gas Monday. Dem need fi tek a page outta tami chin, O, and all the other entertainer dem wife book who nuh body nuh know or all if we know dem we cyaah know wha a gwaan inna dem life because dem nuh deh pon tour/vacation and dem not fi d social media hype. Dem nowadays wives/groupies too nuff and frighten and as intelligent as dem may sound dem still look hype stupid and frighten. Dem fre fre and coming like neva see come see

17 thoughts on “DEAR DANCEHALL

1. Met yuh need fi go ova gleaner instagram page and see how dem a write off kamilah Mcdonald she bought she a get feature fi divorce jahcure the people dem read she and her bestie file the groupie wife nicole lol

2. Lol sender u only talking bout one person, jus call her name N-I-C-O-L-E . In the mean time Kimberly Meagan not doing shit, no work, no charty not a damn ting but hitch up pan Instagram amd dress up guh party. At least Nicole has a job.

1. Kimberly is no where as hype as Nicole or as nuff. Leave the girl alone and stick to the topic at hand. No diversions please.

3. This is nicole whey go stalk sasco all the way a italy and say a vacation, dwl n book business, no one in italy nuh know nicole unless is smaddy whey she know. Nicole is not even known here in jamaica by most, smh. Attention seekers. Mi see how dem done nicole n tell har fi go try help raise sasco carear out a cemetary dwl.dem cuss kami n tell har she a gold digger, gosh dem done nicole and kami dwl

4. It’s the new trend every body living there lives through social media which I think looks frighten and foolish who care where you at what you eating or doing nothing is private any more and then you have careless time wasters watch people going live on IG eating food like wtf sender I taught it was just me noticing

5. Nicole is basically hanging on to Sasco in every picture. What a woman SAD! Maybe a the stress of pretending why Nicole losing her hair. She basically bald. Sasco better mine them think him a fish because Nicole looks like a MAN!.

6. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak dwpbrcl a sasco elf dem a talk lol whooi mi back.

7. Tami and Tessanne born inna wealth and upper class society so dem nuh frighten! Unlike some other people. Notice how Yolice roll as well. These are people who are used to certain things and are secure in themselves. Notice say dem hair nuff and thick and long unlike the next bald head rat sisters.

8. Everybody need to do some research….check Nicole’s parents profession…Nicole and her sisters were born in wealth…to each his own…if you don’t like how people living and expressing themselves then just stop follow them…its that simple

9. If Nicole really having that much fun she wouldn’t be posting so much. Beyonce a big celeb and when she is on vacation she only has her nikon camera in her hand. Nicole tries too hard it embarrassing to watch.

10. We a talk bout Dancehall wives and Kimberly is a Dancehall wife and a worthless one at that. Her family poor and she cannot even help dem cuz she worthless. Unuh love hype up people about the wrong things, what is wrong with elevating yourself and not just living off u man money? She and Nicole lick head now she need to take a few pages out of her book when it comes to work ethics. Mi sure if Donia get up and seh him nuh want her nuh more and lef her wid ntn a unuh same one aguh laugh afta the girl. Think me nuh know how some a unuh stay, mi like her but she wutlis!

11. Unu a gwaan like sasco is anybody fi leave nichole. Come out of people’s life. Why Jamaican females like to tear down each other. The people dem married if she wants to be her husband groupie or fan a she fi be that. Why you all don’t post when he is out at her book signing being her groupie or fan. No this is not nichole!! The same thing happen in my marriage, my exhusband was just stupid enough to buy into it. We broke up and the girl he got with gave him a jacket, yet this girl was carrying news about me to him. Him chat me with her too. Now look where their at. What they did not know is that I was the one that made him look good. Kept the family together. Now he would want his family back. That really hurt my son. That is why I am defending their marriage. There are children in the middle of this. I bet who is posting does not have a real marriage. Consider these people’s children when you are going so hard.