DEAR SHAWTY WE LIKE YUH NEW BATTAM AND BRACES

ALL DI GWAAN YUH A GWAAN YUH MUS GLAD DAH MAN DEH GONE A PRISON…………….CAUSE YUH FINALLY GET DI COLOR WHY YUH WANT ALTHOUGH YUH FEVA ROLLING OUT PLASTIC. BUT YUH DO BREAST AND BOTTOM AND LOOK LIKE YUH FOOD A STAY PUT…SHAWTY DI PEOPLE DEM SEH HOW DI PRISON SORT OUT FEEL? MI WAA KNOW TUH BECAUSE WI WAA KNOW HOW IT RERK…UNO PAY DEM AND GET A ROOM AND A BED HAR WHA?? WHEN YUH DONE WHEY YUH DO??? SHAWTY DI PEOPLE DEM SEH FI TELL YUH SEH A NUH YOU ONE A GET DI PRISON BUDDY AND IT LIKKLE STIFFER NOW DAT A NUH 9/10 A UNO A GET SERVICE…DI BRACES AND DI BATTAM A SEH 2017 DI BRACES 2000 AND YUH BLEACH NUH MEK DI TIME CAPSULE YET AT ALL..IT STILL SEARCHING FI A YEAR.

shorty

shorty2

16 thoughts on “DEAR SHAWTY WE LIKE YUH NEW BATTAM AND BRACES

1. Sender look frm wen shorty ass du up? she mussy add on more but ass du up long time, to me most females trying to look a particular way in Jamaica smh shorty u finally in the it crowd now! Them same gyal weh user to diss yuh up smh

2. Shorty coulda pass Fi no one on earth shi have a striking resemblance to a hybrid …. Have mercy y shi do ar self so ???she cah healthy …..a hope shi clean up Di house now

3. 35 YEARS??? HOPE him buss the appeal or by the time him come her skin tearrr wey an buss up, she too white don’t look good, DWLL BUDDY STIFF FOR IT NAW DISTRIBUTE KA-KA

4. Meeda like di man dem pon di Wall come tell me what is appealing about a woman who is tattooed from head to toe. It r long time mi a beg Met run a poce pon di ink up. Or a woman pon di wall tell mi what is appealing about man weh full uppa tattoo. Please….meez reading here tonight while di election results come een.

5. Jah know star di filter work pan di second face pic but she a mess up harself star. So kartel cock more stiff if mi laugh di piss come dung in yah :ngakak :ngakak :ngakak a wah do ppl an dis batty surgery ting di shit looks f**g retarded and deformed.

6. Met nuff people ugly shortie & her sister a scam on IG shorty love money bad she glad Kartel lock up because if he was out on road she wouldn’t get 10% of what she a get now. Nuff gal Kartel have a come look fi him a prison true she go look fi him on Friday she feel she alone get all the visits lol Kartel have gal a come look fi him from Monday straight to Sunday so tan deh & feel a u one lol bout people badmine you Kmt you the ugliest baby mother/girlfriend Kartel have, you the ugliest him ever F**k cause god stop Mek dem ugly you was the last ugly batch.