Pinky HMID So me a date a Nigga right him have a daughter. Me & her flex good . The boy baby mother have an issue with me dealing with her child so I tell him I’m gonna stop. Anyways him say no a his child to so don’t pay her mind. So now the girl start throw word whenever she see me. Mi nu say nothing more than warn him. Anyways him talk to her and she still continues… me go station go talk to a police about the matter in order to stay on the safe side. Long & short she call him telling him say people a threaten her that if she touch me she ago feel it & so she say she ago stop trouble me. Anyways now him say so how you say you never a trouble the girl. Boom now this girl still a throw word & class me but mi still na ansa. Him warn her about 3 times now and even recently like Friday she see me & stop a me foot a chat say me mad and how me cyaa stop her from f**k him. Now you tell me wah me fi do about this ? My fellow pinkies what you think me fi do left the boy?
How old are all of unno?
No I’m going though the same thing
Leff di boy fi wah?? A suh some baby madda delusional n stay. Beat up har bumbo! mek she know har place any how she nuh lowe yuh…yuh dun report it already.