Jamaicans In the News April 4, 2015 by Met DI RECORD SEH DEPORT AND DI BACKGROUND HAVE DI BIG AMERICAN FLAG….JFLAG TALK TO WIIIII
Met u nuh no ny… Him cya deh in front of statue of liberty wid sky scraper and flag. Photoshop at its best. Reply
Bimmakid a batty man longtime and him mumma Angela know everybody business but yet still nuh Si fi tell har son fi lef batty alone. Reply
Yes him a battyman all Stevie wonder can see that him and Louis aka Romeo the great one wid him dunce self dwl Reply
I haven’t seen lips that big since Bill Bellamy.
Hmmmm…I guess you do not own a small mirror or know how to use one? :cd
who is he
They turns yu awn FOXY?
dem lips deh nah check fi no ooman, lol. bare koki and battey dem lips ah set fah.
Met u nuh no ny… Him cya deh in front of statue of liberty wid sky scraper and flag. Photoshop at its best.
Bimmakid a batty man to met?
I doe know at allllll
Bimmakid a batty man to????
!!!!!
Yes bimmakid a battyman too. Waaaiieee a ya so nice lol. So Delano time up?
Bimmakid a batty man longtime and him mumma Angela know everybody business but yet still nuh Si fi tell har son fi lef batty alone.
Yes him a battyman all Stevie wonder can see that him and Louis aka Romeo the great one wid him dunce self dwl