DEM SEH DOW INA DETENTION O

10 thoughts on “DEM SEH DOW INA DETENTION O

1. Looollll him stinking mouth fat whale must a stress yah now. Sophie all this hyping and money weh you have and couldn’t get Dow a decent proper lawyer? This is why in life you must not show off because when situation like this happen it’s very embarrassing when you can’t help!

2. Attention seeking whore Dow hurry up & go home dem a wait fi you … every party you at Sophia no man your hubby indetention center & you out every night looking for a next victim like seriously are you guys going to have long distance relationship???

3. @runcomelookya a true that big overweight gal out here f**king like dog and her man soon gone a Jamaica and stuck

4. So is Sophia ment to hold her pussy for dow. Why should she after his name always call up with jade.

5. @peckham girl not just fat sour jade alone dow was f**king what about the others?? Remember dow love give gal money so right now Sophie is a laughing stock because if dow never fass himself and f**k Sophie him would still deh a road a she why him lick him bby madda in the first place a she have a piece a salt pussy deh she better go a yard go wash off dat!

6. @Sophie ex mate, Dow love give gal money no mek mi laugh.Sophie mind that like baby, member mi tell you she suppose to can see her money weh she f**k fa now.Why you think Dow with Sophie fa love, one big opportunist that.Dow love likes she suppose to shame like dog now.All them money she waste, and him still f**k pon her.

7. No body never wife up Sophie yet, Dow ah the only man weh wife her up, fi likes and sweets. Member the sound man did have him wife,and all when him did leave him wife him never tell Sophie.Then Dow come along and she lef the sound man.Dow start dress inna ah brand and ah do money pull up.Him f**k pon she wicked, she f**k pon him but ah money straight she f**k fa.Hyepness bring disgrace ah dat me know.member seh Jade was her the whole ah dem use to rave together.All the Stash Millie argument Sophie cold, know seh you daughter ah f**k him and ah talk up to him oman.No morals dog shit them and gwan like seh them decent.

8. MAZ LIKKLE DAUGHTER ROCHELLEVDOH STOP TALK BOUT HOW DOW SEXY. A PURE BIG MAN THE LIKKLE GYAL WA F**K. SHE TALK SEH SHE DEH WID SHANEIL SISTER WOKLESS BABYFATHER AND NUH STOP TALK SHANEIL SISTER INSTAGRAM PON HER FAKE PAGE. DISGUSTIMG YOUNG WHORE STOP F**K AND SHAME YUH MUDDA. YUH AH F**K YUH FARDA FRIEND ASWELL. YOUR A JOKE

Leave a Reply to A true Cancel reply