DEM SEH MINE BAD COMPANY

badc

Goodmorning Everyone and Met top of the morning to you

Kmt Met mi nuh bad mind at all Enuh but I know people will comment and seh mi bad mind Dwl but come one now every time mi see Nikki Chromazz and ar crew dem Eva have this one whole heap a hair paste down pan dem face as if dem a Mek baby hair well Unu fi stop it cause dem deh hair deh well mature and need fi brush back and come outta Unu face Unu nuh see seh Unu a draw out the little hair edges Weh Unu have smh Unu over do the baby hair ting look pan Nikki so called gf…Ketch how fi ar hair Eva paste down pan ar face smh honey you are a decent looking young lady and you seem to be smart so just stay away from Chromazz and ar click uuh nuh need fi a kotch up Weh dem deh cause yuh see Weh fi dem mind deh just do better and wise up and stay in your own lane kmt Niah put your hair back in place it don’t stay good some trends you should just leave alone it’s not for everyone

8 thoughts on “DEM SEH MINE BAD COMPANY

1. KMT SENDA STOP WASTE TIME, U LIFE THAT SAD THAT A BABY HAIR U DEH PREE, U RUN OUT A STORY CAUSE PUSSY SHAVE U TURN PON THE PPL BABY HAIR COME ON MAAAN, AND THIS GIRL HAS BABY HAIR WATS U POINT

2. It doeeee look good ! Some a unuh only wah hear bout people pussy, cocky and if dem bruck. Comb u hair like a grown ass. Dem likkle gyal yah a behave like dem bigga dan dem is and cannot carry dem self as such. Everything fck up pan dem fi get DUN till dem learn fi tan a dem yard and get some ambition.

3. Sender u full of shit kmft nothing is wrong with the girl hair. Can bet u no hv no edge fi brush out n gel dung. Mek me ask u a question a u ago nyam ar P$### when she left nicki? This post is irrelevant

4. She n chromazz leff check d ig dem …alllllll d pics wid two a dem cum down..me love watch dem eno dwl boy nikki she tek d sadamite ting to another level..the girl post pon snap seh she nah nuh lovelife n she nuh lonely a HURT she HURT ..seriously bwoy me cuddn suh seerus wid woman ting as a woman enuh..n she a 19..smh

5. As she and NIKKI lef she start think back pon har life she run gone ina bandz cause she a plan fi run off a foreign left chromaz.. du yu ting yaaa Nia NIKKI a waste of time

6. Niah and nikki still deh an dem naah leff so who nuh like dat jus siddung cos nikki keep har party and niah well up and ting a declare seh she a wife so unnu can gwaan check out dem ig cos dat naah seh nth bout dem…