DEM SEH SHE IS AN IMMIGRATION OFFICER IN THE UK

14 thoughts on “DEM SEH SHE IS AN IMMIGRATION OFFICER IN THE UK

1. Exactly..! Dis video is so old and is definitely not a UK Border Control because the uniform is not of the UK or any European country that I’ve travelled so unno need fi get unno story right before unno post fabricated news.. KMT

1. Fake news border force UK don’t wear that type of polo. Must be one of the islands. INSHALLAH

2. That is not the uk are you mad, the United Kingdom doesn’t play when it comes to immigration. She should loose her job and should be reported bout she’s on instagram or Facebook

3. Lieeesssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss and Bareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Liesss this site post

1. The way yuh a bite up yourself is like a you deh behind the table. U know mi nuh chain people yah but if you do find yourself chained here..use lime and salt and gwaan yuh ways

1. Lime and salt? Dwl, mi tek set over here fi the latest and most accurate news. Mi get stuff not even the so called “Reputable” news outlet dem nuh waan report. Suh fi me? Dem affi guh tek wey my internet access! Why people keep typing in sites into their web browser dat dem don’t care for is an abnormally dat mi still can’t figure out! Azzzz fi di sinting up top. Mi ah check back lata fi yuh proppa roasting. Yuh might get wey? But nuh count pan it. Dem ramp ruff ova yah, yuh tan dey.

1. *anamoly not abnormally ..bless up Nameless

Yes it defeats the purpose fi smaddie seeking truth fi come pon a so called full of lies site.Speaks to the fact that a nuh every mad smaddie eat outta garbage bin.

Signed
          Grammar police.
          To correct and serve.
          Without fear nor favour.

1. Cho tanks @Ylt mi ketch it too late. Di brain ah get ole man si wid mi. Respect sed speed.