DEM SEH ZUM MONEY DONE OO

AND A MUSSY TRUE CAUSE YANIQUE SHE TEK OVA AND DEM SEH ERRICE HAFFI MOVE TO TO A LOWER INCOME HOME WHILE ZUM GWAAN TEK HIM SPIN WID YANIQUE…ROMIECH HAFFI MINE SHENSEA DOE CAUSE SHE SEHH TALLAWA…IS A WHOLE HEAP A WORK HAR LIKKLE BADDIE A GET DUE TO HOW ROMIECH AND PEOPLE KITCHEN LIVE…SENDER…SPICE CAN STAY INA HAR GUCCI CAUSE IT NUH GUCCI PAN SHE AT ALL…….NOR DI LV DEM NEEDA DI NEW SET A FAKE FUR WHEY SHE HAVE ON SINCE WEEK…….BRAND NAME NUH SEH STYLE AND WI STILL NAH SI NO STYLE..

5 thoughts on “DEM SEH ZUM MONEY DONE OO

1. I like errice she seems to be very humble. Follow her on Snapchat can’t say a bad word about her as I don’t know her but from what I have seen so far she doesn’t behave hyped.

2. I feel like something is up too. I dont think him money done him probably jus a lock it off fi now. Cuz a pure ole bruck mi see Errice a wear, me a wonda a wah happen to har.

1. How the night has fallen! !??

Then night nuh fall fi all a we!!??
      Team Errice for life,if you check the levels. .Errice is winning in several ways! ! I saw a pic of Errice that broke the internet a few years ago. .what a hot bod n cute face :2thumbup :angel :peluk :cendol