DEM YAH BEGGA YAH DOE NORMAL

0 thoughts on “DEM YAH BEGGA YAH DOE NORMAL

1. The B beg you $50 and you a loud it up and a trace her ?

Is he straight or gay ?

This was inbox ,you could ignore it or just tell the B that you don’t have it .
    Jah know star some people just show off and hype over notten ..Me see white people who no owe we no obligation left go a yard go help people and unnuh a dis people and loud up dem thing because dem beg a little smalls..

You don’t have it simple say you don’t have it or ignore it .

2. no a dat fi reach sum a dem yow u think dem gal ya easy dem dont waan work all dem do a sit dung pon social media and beg

3. Yikes! Paquita get put pon blast. But why you begging a complete stranger fi money. Di man seh if you nuh him fambly or fren fi low him. You caan a cruise di internet a beg, if you hab money fi data or internet your situation nuh terrible.

Is same so mi was on di subway and dis lady seek mi out, mi all had mi eyes closed and resting and a ask mi fi money fi food. Mi did give her di money as one black woman to another, but den mi noticed seh she was big and fluffly and nuh look like shi missed any meals. I was gwine tell her shi fat and caan hungry, but mi kibba mi mout and just kept it moving.

4. usually di beggings end with “nuh” she fulla manners at least she say please. Him shudda give har a juss $50. ole mean bwoy cho … lol

5. NOTHING IS WRONG WITH HELPING OUT IF YOU CAN,BUT THIS WOMAN LOOK LIKE A GINNAL ,THE WAY THE SCAMMING THING TUN UP DUN A YAAD YOU DONT EVEN KNOW WHO A TELL TRUTH…..SHE TOO MUCH A BEG COMPLETE STRANGER ….IF THINGS DID REALLY BAD HOW SHE PAY FOR THE INTERNET AND INSTAGRAM SHE USEING ?WE ALL KNOW THOSE THINGS AINT FREE IN JAMAICA…..SO I DONT BLAME HIM!!

6. good fe har…. U give them something this week dem come again next week bout them wan put credit pon dem fone. F off…
    Mi shut down mi wats app longg time. They too much man.

7. The truth! Paquita beg too damn much and den boast pon FB how dem belly full wid pic a dem big dinner when you weh deh farrin a suck salt tru wooden spoon. The same ppl dem weh den chat daily, how dem deh farrin long time and don’t have nothing is the same ppl dem stay begging. This Neva affi reach pink wall but it reach an a hope she learn from this. Dem young kids weh grow a farrin is not the same as dem grand parents and parents wah work out dem soul a farrin an dead poor sake a family an friend. Low di youth dem mek dem prosper. Kmt

8. Loud har up yes. Ah nah di amount, but more so di principle. Dem too dyam beg! Dem fit up everyday and plan who dem ah ugh beg, but dem nun waan wuk. I’m nah sheet dung none ah mi account sake ah dem…mi dus unfriend and block dem. Mi allergic tuh wutliss non-progressive beggy beggy people. Done har my youth…..:travel

1. Lock dung dat rass begging yes. I have one and not even god ago save it from me wrath one a dem day yah! Me give to strangers and me give to family members who a do something, but need a helping hand now and then or dem a elders in need. The year round unemployed ones are disgusting…wust when dem all married or full a pickney!

There’s another one who love ask “when yah come check me?” “Yu want see…?” de amount a bad name Lime get cause me cut off the phone pon him. Da one yah from me a likkle girl me remember me grandmother one day a cry cause that bitch tek whey har like velvet threadbag whey she give we we lunch and snack money out a and from den me don’t trust him.