DEN A SADIKI DEM REALLY A WAR OVA?

So this is the full story on shavel & Kim. Sunday at sandz shavel see Kim & start fuq wid har & Kim beat di shit outta har, after which shavel run go fi har sister dem and dem gang Kim wen sandz done (dats how Kim head buss). It’s wasn’t a case where “Shavel” did dat on her own, if it wasn’t for her sisters I’m pretty sure Kim would’ve beat her again.

Now Kim buck shavel at another party Monday with sadiki & rush shavel, but sadiki run Kim (shavel saving grace). Not to mention sadiki give shavel knife fi walk wid & tell her fi stab up Kim. Wednesday night again Kim buck har and rush har again & again sadiki push shavel behind him & threatened Kim wid a gun telling har if shi touch him baby mother wah him ago do, now Kim never do a better thing Dan send a man fi threatened back Sadiki… So now di war only a get HOTTER BY THE DAYS.

Note to shavel: please say a grace of prayer every night & every morning bcuz any day Kim hold yuh!… Hmmm…

Note to Kim: wen yuh lie wid DOG you shall rise wid flea!!

Note to sadiki: papi yuh fi get say ur a wanted man?? Yuh wah get wanted a ja to?? Weh ya go run go next??? Please to send us of pic of ur d*ck bcuz it look like it line wid gold to rasss cuz I’m yet to see exactly wat dem a fight over!!

image_2

image_3

45 thoughts on “DEN A SADIKI DEM REALLY A WAR OVA?

1. Shavel go be a mother to you children and stop try to be a mother to a man. You come Jamaica a fight over man your kids them miss you careless mother!! You still a leave your baby with oshein & whitney and no leave no food? Shavel GOD ago kill you bad you too evil to the pickney them. You miss Kim how could you take a man that get a stray shot and shit up him self and run left him friend for dead??? You take what you get you a the next careless one. Sadeki mind you dead you no too far from it. You miss it by a inch a Cali. Remember nobody love you but shavel!

2. Weh hurt mi bout the gyal come pon fb a talk how much of a good mother she is and nah Tek care of her kids leave them pon her friends and mother with no food like bitch the time you a Tek a buy ticket fi war over cocky,yuh need fi Tek care of ur kids…Nasty shavel weh f**k right after a c-section with her first born them gyal yah is nobody thank God she get her papers weh she can travel now but you need to be a mother to ya kids and stop left them pon ppl buying name brand for them that nuh mek yuh being a mother.

3. My god these people supposed to be laying low yet still they living so public.Girl you a waste time running up and down with this foolishness.What kind of life can you build for you and your kids with this man that obviously living his life with no regrets.You Not staying in ja forever,as you gone he is gone back to the life he been living and with said people you a war with and you look stupid.

4. First thing kim left sadiki before shavel cUM ya cum fight d girl… Shavel is a side gyal dat breed never get knowings cause she is a f**king homewrecker….she vex cause sadiki love Kim not even like LOVE!IT A BUN D GYAL SO BAD DAT EVERYTHING SHE DO WID DIKI KIM CAN DO IT TO BUT BETTER. KIM TIRED A DAT LIFE A LOWE DIKI. GYOL PLAN DIS A FARIN WID HAR FREN DEM AND SISTER TO COME YAAD CUM WAR WID KIM OVER MAN WEH SHE NO WANT. D ONLY REASON Y DIKI A BACK U NOW BITCH IS BC HIM GU PARTY GU SEE KIM WID HAR NEW MAN AND IT A KILL HIM NEWSFLASH PUSSY FEELINHS HIM A CARRY PLUS I WAS THERE WEN KIM BUCK D GYAL AND SHE FROZEN STIFF A FRETT CAUSE A KIM PLACE U SHE DID DE…DIKI NEVER PULL NO GUN DATS A LIE.. Shavel weh u nu kno way bigger dan u

5. Shavel fi know seh sadiki nuh want har. Him a use har like washcloth . Unnuh nuh si di gal a clown!!! Before she use har tax money spend pon har pickney them she run gone a Jamaica & a use it mind sadiki..
    Him don’t have dry shit right now Suh shavel affi do mommy duty! a weeeaaaakkk!!!! Lol gal a pay fi har cocky! lol shavel a man government lol bout she run gone a Jamaica gone war wid di gal. She and har careless sista and friend dem is a set by demself bout dem a gang kmt

6. Dirty careless f**k truck shavel weh f**k mi babyfada from calli thinking you would get something out of him an never get nothing but dick go and tek care of your children , and yuh own Fren chat how all dreaddy French did a f**k yuh along with big head mike from queens kmt young Gyal like you have no pussy principle yuh need fi give yuh pussy a good vacation

7. Just looked at both girls .. Seem like SADIKI has a type he likes a tall slim red bone .. But both y’all bitches ugly so ….

Nobody win. Lmfao ! Like don’t they say SADIKI carry Moley scent…

That moment when bitches thought the they said “money man” but it was really MOLEY MAN DWFLLLLLL!!!!!

8. Dutty anonymous how u one hot fi osheim dis nuh have nutten fi do with oshein rotten hole gyal a nuh d girl fault u mucky old throwback hole f**k out and nuh man nuh want u bitch suck pussy lick out batty gal it seems like oshein nun stop hurt up u head sad miserable life gal u hole weh a rotten from d birth control u must go take care of man done on u nastiness duty bitch leave oshein name out a dis Cuz she nun see unu joncrow old slime wat leff

9. Shavel life sadddddd badddddd!!!!! Di time shi tek a worry and fight ova SADiki she guh worry bout who is Dior father!!! SHAVEL WE WANT TO KNOW WHO IS DIOR’S DADDY??????

10. A bay battyman a f**k u anonymous so who fah hole shit up like urs sour rotten teeth stink batty breath gyal go take care a u redundant hole weh no man nuh want duty gyal all d papers u a promise no man still nah stay f**k out gyal a mad u mad true nick kkean nuh want u anonymous y should oshein badmind shavel r send r in to pinkwall go get u facts straight dumb bitch u hate oshein so much u won’t stop talk d girl and watch d goal u ago forever NSF Cuz u nuh have no father for ur kids sorry if daughter when she get older sadamite jessibel self f**k bitch no man nun want u u big and stay bad nun bkoodclaut cumin like sweet pepper big and nuh hot a tru oshein pretty and r body neat u jealous bitch a u hate shavel and badmind d girl

11. Badmind ago kill sum a dem I hate a hater let ppl live if she never have r papers unu wuda cuss how she bug have nun I hate negative ppl and sum a unu a do worst

12. Shavel haffi war ova Sadiki cah wonu nuh see seh no otha man b4 Sadiki, never want har. Kim ah good gyal fi Shavel that’s why Sadiki, love off Kim. Everybody ah south, knows Shavel ah dog shit. Yes Kim, guh thru!

13. Shavel lool like she ave scoliosis and won’t humble har self ….one leg bigger dan d other one. One thing mi wa kno which app u use fi mek u look like u ave batty and hip cause u long and straight with a boyish figure inna real life but u pics show otherwise….still nu kno how dem man u can ave dem good clean wife a foriegn a f**k whores like shavelsssss and den drag a diff gal in a u love triangle de fi get har head buss…. but god nu like ugly all u miss shavel u love being a side whore but avent u heard Mr. Lex “picney na whole man again”

14. So shavel u neva fraid wen u go war dem lick out yuh hip surgery. YUH FI GOT SAY THE HIP WEH U HAVE IS PAY U PAY FOR IT. Suppose kim did kick u inna yuh hip how u woulda manage ??? Lef good good america go jamaica go fight ova man weh a shit up dem self … and for those who is wondering who is dior father HIM NAME RICKY AKA KING FROM MOUNT VERNON.. IS A NEXT MARRIED MAN DAT WEH DID AVE HIM WIFE AND KIDS BEFORE SHAVEL RUN ALONG AND F**K HIM ROUND A 3RD AVENUE IN MOUNT VERNON …. THEN NOW WEN BABY SHOWER TIME COME SHE RUN GO PUT SHAVEL AND KING BABY SHOWER PON DI CAKE AND ALL WE A LOOK FI DI KING ARRIVE PON JIM PEDESTAL NO BLOODCLAAT KING … TILL BABY SHOWER OVER AND SHE GO HOME GO CRY … HEY IF UNO WAH KNO ANYTHING ASK ME … A ME NAME WORLD WIDE WEB

15. @anonymus who walk and sucj hood and lick out batty like u tired hole lost hole gal which man u know is he in take but u so call baby father nick klean duty gal old germs filt u worste than d garbage on d road waste matter u be a must me and u a take d man den make u know sah me r a must u have me pussy and could never Cuz u soon pussyless bitch how your womb nuh drop out yet stop call up Latty and is he in name ugly u and u one time mate make d perfect couple d two a unu sad and miserable nuh bloodclaut rotten gravel hole pit mouth stinking rotten teeth teeethless whore Bronx matrass start call name who oshein f**k bitch u have wring information oshein a good gal unu name nuh good out a road a company unu a look dutty gal a unu same one send in shavel Cuz she take weh u friend man and u hate is he in Cuz she take weh u so call baby father go give u kid to d right father ugly gal u too bright u know nothing bout oshein duty gal everything me talk a facts unusual nah do any research rite go ding up and come again mucky hole nuh monkey never f**k is he in all d dog f**k unu

16. Calling all dogs.. Tired of d boring sidechicks hit up shavelsssss d world best side whore and breeder.

17. That not king baby low me good up future baby father out of this please and thanks them man deh a class compare to shovel and Diki the man take weh him self from the hype and a live a low profile

18. Yuh neva deh deh wen shavel and king a grind … a king pickney … she a king did a f**k and one day she was like 4 weeks pregnant and dem a fight and him choke har out wid him foot till she pass out and end up a hospital den nuh suh she find out she did a breed. Hey i kno the whole history

19. AND WHICH PART A KING WAS CLASS ??? KING AMD THE WHOLE A FLOSSING WATEVER DEM WAH NAME PUSH DRUGS FI GET DEM LIKKLE MONEY … WHICH PART A DAT IS CLASS … UNO A ACT LIKE SAY KING A DRESS UP INNA HIM SUIT WID HIM BRIEFCASE GO WALL STREET GO WORK … PLEASE BOTH CLASS … THE X5 KETCH SHAVEL EYE A SUH SHE END UP BREED TO … BUT BWOY UNO IS A DUTTY SET A PEOPLE NO SAH

20. MET big war tonight with both parties. Them soon send you the info. Me just a pray nobody no kill nobody. When will these animals learn

21. His name is Derrick , from flossing empire him par wid mark . Flossin teacha n dem youth deh ,Dna confirmed its his he on child support n everything

22. @anonymus a u salt hole send him go jail bitch u and u mate call immigration on nick lick out batty gyal chat all u want oshein nah stop f**k nick klean and him nah leff r fi u mucky hole gal das y u mad durtyy stay bad man face gyal u hole curse u life miserable like a baaeeeee raaaeeeee fi oshein and boo fi u suck pussy gyal u still a argue bitch u don’t have no shame obeah worker go stop f**k monkey fi get back nick klean him nuh want u sick aidsy done out pussy go try get u pussy game up all d suck u a suck dick and toe and lick out batty no man still nuh want u all three some and freaky shit u a do u still can’t keep a man it sad me sorry fi u bumb bitch go fix up u dutty self and stop mine man ediot gyal try to take a page out of my book ugly gal u can never walk in oshein shoes Bronx matrass

23. RICKY RICKY KING UNUH LEAVE THE MAN NAME OUT A THIS EVERY TIME THIS LOW LIFE RABIES LOOKING BITCH (SHAVEL) AND HER MOLEY MAN (SADIKI) HAVE THEM PROBLEM UNUH DRAW IN THE MAN… LEAVE THE MAN OUT A THIS MAN CHU BUMBOCLAATT FROM ME KNOW KING FROM MT VERNON HIGH SCHOOL A BARE GAL WITH QUALITY HIM TALK AND PUSH UP…. NASTY SHAVEL A THE ONLY BAD BLIMISH PON HIM RECORD HIM BABY MOTHER THEM LIKE QUEEN AND JAYB A QUALITY GAL SHAVEL CANT WALK IN A THEM GAL DEH SHOE NO DAY…

24. But don’t them say nick klean deh a road.but nobody nuh see him must deh home a bleach before him touch the road

25. @anonymous d only person a pay fi cacky and f**k a u bitch international cacky cleaner y u mad doh dutty gyal me and nick nah leff sadamite gayal suck pussy gyal

26. Who suck hood like u @anonymous big old stalker bitch u must be miserable I guess u have a lot of sleepless nights bitch nah stop hurt up u head u afi back page only clean up old widow throwback hole gyal a nuh my fault u old before u young and nuh man nuh want u sad life gal anonymous

27. I had wonder what had became of Sadiki wondered if he was still alive or and if he remain somewhere hiding state side but his back in JA if he was still a wanted man, I’m sure hiding in JA is not going to work because I’m sure if they were truly looking for him they can find him, but his lucky that he still looking like a million bucks and he has women still coming to see him and chasing after him and most likely sending him money unless his living off of the money he probably had saved up for a rainy day… This man is bad news and I feel sorry for the women that falls into his trap…I’ve seen him once or twice in cali but he seem like a simple guy nothing to get to excited about… But from what I’ve read he is wrong fi leave him friend and run to save him own life… Why walk in big boys shoes and you can’t take the heat and what it takes to be a criminal as you claim to want to be, you like the hype life then in order to keep it up your playing the part, Karma will catch up with him, his living in JA all nice like he has no worries in the world lucky him…

28. Mi hate shavel Kim neat and cute nuh BBC Kim a you mi say good pussy them gal them gang yuh but yuh still win