DEN A SUH UNDER CHARLENE LOOK?

Smh Charlene back at it again?? Miss yuh love run go court? Hello yuh fi get the last time yuh run carry somebody go court yuh tun laughing stack? You have no shame bruh so like how yah sue yuh cousin she should sue you back right for her LV traveling bag you stole n said you won’t be returning it??? Your an whole joke n if a really tia wedding yah look money fi go lmao dont worry stress yuh self boo cause Tracey said she dont like you and yah run up inna Tia like your blind idk but your old ass needs to get your life together your an sad excuse for an human being 

9 thoughts on “DEN A SUH UNDER CHARLENE LOOK?

1. No sah one gal caan so plenty,after dat deh disgrace whea reach har bout yuh carry man gone a court fi child support bup is a blazer jacket and after all a dat yuh still nuh guh hide,in a Wyoming or Arkansas,no man is this girl from Jupiter??? asking for myself cause she caaaaan be human she need fi guh plant a shame tree cause she no born wid pride,dignity or morals

2. I went on the sender’s instagram. Whew child! The self hate! Crystal really paid to get her body done like that?! You look awwwwwful from head to toe. Ugly bad

3. What people need to understand is that Charlene doesn’t care what anyone thinks so they can come run in with whatever file them have and it makes no difference to her.

4. I went to the senders insta page an boy oh boy she is very ugly sad to say. Her body look disgusting an her mouth big nuh rass mi see why she can chat so much. Now as far as I see non a dem nuh better but if a me like carlene she couldn’t cuss me cause she ugly an stay very bad deh a USA so long an yuh cant afford a good phone yuh ig page look disgusting like say a 1995 like is a curve yah use mumma. Yuh need fi upgrade yuh life before you come fi people weh yuh stay just like them….kmt next…

5. The one wey a class the gal stay really bad she no look good not she UGLY bad and she a x out the girl face..smft ugly people a cuss ugly people…the body not even look good…

6. Charlene don’t care she ever stay bad peopl always a chat she worst foreign gal and Chrystal stay bad too her ass look stink har ole image look stink

7. Charlene ah long time whore!!! She nuh business bout anything not even har kids them!!! Old nastiness. Guh clean up your house and your life

8. Dwrcl Charlene aka done N.Y. again ?smh ..sender yuh knw mi waan lick yuh wid a piece ah board yuh really find time fi write bout this gal smh mek mi remind yuh Charlene shame tree dead yrs aguh suh u jus a waste time..but yuh gal Charlene yuh fi duh betta enuh John crow mus eat fi yuh ambition to rass no mon nuttin bout yuh good god mon yuh too much nw