Jamaican Public Figure May 11, 2019 by Met Pinky Me inna JN Wednesday and me see this girl that look like the girl wa dem seh FootaHype a beat, Gyal look nice and pleasant, me neva sure if a she so me go look pan har IG page , and then me realize seh a she same one Minioprah Me nah lie, she look good, happy and clean in a the bank Then guess what , me go see them a airport , I don’t know if a good luck or what, or a sign Him neva deh a the bank , but the two a them checking in a jetblue counter The other day me did comment and done har when dem seh she a make him beat her but them look happy, a run jokes, holding hands and pure carry on in a the people dem airport ME NUH KNOW IF IT WAS A SHOW OR WHAT! ALL HICKEY PAN NECK ! FootaHype no look good with har though, gyal want one nicer man If u eva see how him shine and him shirt dirty in a di people dem good airport like him want a wash off a one river Me did waan tek dem picture, but me fraid FootaHype obeah me Me feel seh we fi low har, cause not because she a no Ishawna , or she no famous , but gyal look good Me just no want she make FootaHype obeah ways dem tun har inna beaten stick Minioprah next time me buk u up me ago seh hi to you, cause you look pleasant and descent And no make FootaHype make the people dem hate you, cause FootaHype no love no other woman but ishawna , and me feel seh him up to something fishy with you, just pray a no try him a try mek we think him get over the festive queen!!!!! Or unnu think him really check fi Minioprah? Me need help
A same suh him an Ishawna use to laugh up and live good in public all while him a beat her. This means nothing Reply
A same suh him an Ishawna use to laugh up and live good in public all while him a beat her. This means nothing