Hello Met! Mi wah kno if ah GOOD PU**Y or GOOD MOUTH DENEISHA hav!? Doooo NOT Embarrass yuh self anymore DENEISHA, mi hav all VIDEO wid yuh pon it! Don’t do it DENEISHA, DONT! ol’ NASTINESS ! Thanks Met
**MI ONLY A PUT ONE…..BUT DO KNOW DI GIRL HAVE DI TINGS SUH NUH BADDA WID IT **
Cropped to the max….lol.
Good morning Metters and Peepers.
Is wat cropped Willie morning this look like a mouth open awaiting buddycicle
EWWw! Yesss ah dat fi reach har. Don’t play round wid fire LOL Mi wah see di rest ah pictah dem DWL plus VIDEO plz & tanks
Girl how u wicked so
Geezas crise me know dah bitch yah a fi dem ting dat fi walk n suck cocky shame on you deneisha a full time now u stop
seh feh yuh nuh put out the video!
Unu leave har alone please and thanx
U know her a goodas r wah
boy it is evident that oral sex is already apart of our culture so i think yall should leave her alone,and please dont get me wrong am against oral sex.
She’s a proud c@@k sucker see Shi have een har tongue piercing deh. She nah hide so I don’t think she would feel anyway if met dash it out lol
No no my server cant handle that…if those pictures are really of her vagina …….. I want to tell her its not a good look
Metwah u mean show the vagina