Monique need fe move on she never know him a thief and battyman when them did a f**k she needs to get over it like all a the other bitches him f**k wid imagine if she did breed like the rest of them noo sahhhh
BATTY MAN MARIO KNOW THIS NUH HAVE NOTHING TO DO WITH “MONIQUE” EVERYTHIN UNO A CALL THIS BITCH NAME! MARIO KNOW WHERE THIS COMING FROM SO HIM NEED TO TELL ALL WHO A CHAT,THAT THIS HAVE NOTHING TO DO WITH MONIQUE!
MARIO IS NOT DENTAL RECEIPTS YOU FI PUT! PUT UP A HIV TEST,I DEAR YOU TO DO THAT……REMEMBER YOU DEH WID THE MAN BABY MOTHER AND THE MAN H.I.V POSITIVE……BATTY BOY TELL THE PEOPLE THEM WHAT MI TALKING ABOUT!
Monique need fe move on she never know him a thief and battyman when them did a f**k she needs to get over it like all a the other bitches him f**k wid imagine if she did breed like the rest of them noo sahhhh
Da gal deh weh name bad gal dydy need fi guh sit down
She’s so corny ! And always a Mek up lie on IG ..
mario and monique is a disgrace I thought they get over each other all this subbing each other for what? KMFT
BATTY MAN MARIO KNOW THIS NUH HAVE NOTHING TO DO WITH “MONIQUE” EVERYTHIN UNO A CALL THIS BITCH NAME! MARIO KNOW WHERE THIS COMING FROM SO HIM NEED TO TELL ALL WHO A CHAT,THAT THIS HAVE NOTHING TO DO WITH MONIQUE!
MARIO IS NOT DENTAL RECEIPTS YOU FI PUT! PUT UP A HIV TEST,I DEAR YOU TO DO THAT……REMEMBER YOU DEH WID THE MAN BABY MOTHER AND THE MAN H.I.V POSITIVE……BATTY BOY TELL THE PEOPLE THEM WHAT MI TALKING ABOUT!