DEM SEH A BAG PACKER FROM MEGAMART WHEY TRY WALK THROUGH THE SHORT CUT WHEY MI CONSTANTLY REPORT BOUT DEM KILL DI BWAAY FROM MEGAMART AND RUN GONE…NOT ONE A DEM NUH DEH BOUT DEM FIND PLACE GONE SLEEP AND INA HIDING. I GWINE FIND DEM PICTURE PUT UP
15 thoughts on “DESE LIKKLE DUTTY BATTEYMAN”
So a yassuh it really haffi reach before them dem stamp out these cockroaches properly?
Condolences to that person’s family and friends.
Look like dem den should get burn whenever and wherever dem pop up. Since human rights already have we off.
Met u see how me did a report dem whereabouts pon ya n anon did a cuss me bout watching them!!?? from yessiday me did a tell u a dem were the main suspects! Dem a carry feelings thru dem barb/razor wire off di lot!!r.i.P yute cuz is ambush dem ambush u n u neva have a chance against the 3 battyfishes!!Met I hope them report in cuz dem a go mek it bad fi other shims cuz a jungle justice the streets a sey. I implore the citizens not to take the law into their hands. Plz u 3 suspects plz turn urself in and let due process takes place plz. Mi done chat!
No is full time dem get dealt with now. When dem start tek ppl life to support dem dirty living dats when it goes too far. Wether they want to bawl out or not dem need to be under respect n manners like everybody else.
Smh. Never thought Jamaica would come to this. They look like they want to fight the police!! And why are they cussin? Its not okay to live there. All di sell dem a sell an cannot afford to live somewhere .?! Im puzzled.
Too bad de Police dem never fire some shots inna dem bumbo! Dem too Fu–ing bright, and a gwaan like say people mus fraid a dem. Dem stink nuh puscclaat!
This is sad Met, not taking up for any wrong doers in the homosexual community but they are human beings who do not deserve to live like this and be treated like they are nothing, these are people’s children, they are humans, when whites treat blacks like shit it hurts people and you cry out but turn around and treat others cruelly, we are our brother’s keeper, we need to look out for each other, and we all know there are battymen in very high places who do all kinds of wickedness and nobody is brave enough to speak up and speak out against them, look pon Peter King, look what he and his friends did! Why weren’t they held accountable?? Why this silence? Where are the tapes and where is justice? I hope the real perpetrators of this crime be brought to justice, but Jamaicans need to clamp down on the big battymen in high places who are sodomizing little boys and carrying out contract killings
We are not keeper of thieves and people who do not want to live within the law. These men have homes and want to be on the street scamming and committing crimes so we nah keep no thief especially a batteyman thief
they did Nicholas real bad not even life sentence dem fi get a straight stone to death..after the buss him throat,stab out him belly all him hood dem stab up dem too bloodclaat wicked
So a yassuh it really haffi reach before them dem stamp out these cockroaches properly?
A some dutty stinking johncrow dem…a suh dem even up and always a seek attention. A cant stand dem…
Den mi rass ole shim in a bra as that woieeee a waan pee pee dem serious to rass mi cannot bother….
Condolences to that person’s family and friends.
Look like dem den should get burn whenever and wherever dem pop up. Since human rights already have we off.
Long time yuh shoulda dash up dem nastiness. Dem get too much powa now. Battyman couldn’t walk round suh an a come all kill ppl dem fi dead tuh den
Met u see how me did a report dem whereabouts pon ya n anon did a cuss me bout watching them!!?? from yessiday me did a tell u a dem were the main suspects! Dem a carry feelings thru dem barb/razor wire off di lot!!r.i.P yute cuz is ambush dem ambush u n u neva have a chance against the 3 battyfishes!!Met I hope them report in cuz dem a go mek it bad fi other shims cuz a jungle justice the streets a sey. I implore the citizens not to take the law into their hands. Plz u 3 suspects plz turn urself in and let due process takes place plz. Mi done chat!
No is full time dem get dealt with now. When dem start tek ppl life to support dem dirty living dats when it goes too far. Wether they want to bawl out or not dem need to be under respect n manners like everybody else.
Smh. Never thought Jamaica would come to this. They look like they want to fight the police!! And why are they cussin? Its not okay to live there. All di sell dem a sell an cannot afford to live somewhere .?! Im puzzled.
Too bad de Police dem never fire some shots inna dem bumbo! Dem too Fu–ing bright, and a gwaan like say people mus fraid a dem. Dem stink nuh puscclaat!
Now dem find place gone hide
A them di police need fi send few shots unda.
Where are the gloves. Jamaican need to protect themselves more.
This is sad Met, not taking up for any wrong doers in the homosexual community but they are human beings who do not deserve to live like this and be treated like they are nothing, these are people’s children, they are humans, when whites treat blacks like shit it hurts people and you cry out but turn around and treat others cruelly, we are our brother’s keeper, we need to look out for each other, and we all know there are battymen in very high places who do all kinds of wickedness and nobody is brave enough to speak up and speak out against them, look pon Peter King, look what he and his friends did! Why weren’t they held accountable?? Why this silence? Where are the tapes and where is justice? I hope the real perpetrators of this crime be brought to justice, but Jamaicans need to clamp down on the big battymen in high places who are sodomizing little boys and carrying out contract killings
We are not keeper of thieves and people who do not want to live within the law. These men have homes and want to be on the street scamming and committing crimes so we nah keep no thief especially a batteyman thief
they did Nicholas real bad not even life sentence dem fi get a straight stone to death..after the buss him throat,stab out him belly all him hood dem stab up dem too bloodclaat wicked