Good day Met this gal weh name Kerry a 1 big thief. she come from seaview gal claim she a big promoter and she a 1 big dutty thief. she and har friend dem no ramp fi thief clothes from the store dem a half way tree. store owner beware a dem, dem thief bad a draws di gal did a thief when dem catch har. store owners in half way tree unuh beware a dem
0 thoughts on “DETAILS PAN BARGAIN MALL SERIAL TEEF”
Fact is you are still number 5 in my cash pot book . A dam thief. Nobody trying to stop you they trying to warn store owners like myself.
It nah no shame at all! see wha de cash pot book say about shameless, big bone, bluehair, donkey, bitch 😀 you should win the lotto on that along wid the #5.
Ugly looking gyal Kerry from seaview use to go Tarrant School what a shame. A thief clothes fi wear guh dance go hype up har ugly self kmt she need fi guh hide bout she deh pon facebook
Fact is you are still number 5 in my cash pot book . A dam thief. Nobody trying to stop you they trying to warn store owners like myself.
It nah no shame at all! see wha de cash pot book say about shameless, big bone, bluehair, donkey, bitch 😀 you should win the lotto on that along wid the #5.
Her bra in that dress is so tacky. And that blue hair. and the jeans on jeans. what a thieving mess.
A longtime dem a do it. A di gal time a ketch up pon har. Thief clothes fi go dance
Facebook and insta hypeaz unu mi glad mi live a humble life no fb nor insta cuz mi cyaaa bada wid dem fake life people yah smh
Ugly looking gyal Kerry from seaview use to go Tarrant School what a shame. A thief clothes fi wear guh dance go hype up har ugly self kmt she need fi guh hide bout she deh pon facebook
200 grand a money???Real duppy bat dem yah.Dats y mi nuh watch ppl pon social media enuh