DI 200 US-DI DUBPLATE+ GULLYBOP- DI HATER+SHAUNA

I HATE TO SAY IT BUT SHE IS A HATER FOR REAL. SHE HAS NO REASON TO BE GOING IN ON SHAUNA…AND SHE SAY SHE A PROMINENT PUBLICIST AND I HAVE NEVER HEARD OF HER..AT LEAST SHAUNA GROUPIE FRONT PUT HER IN A DI SPOTLIGHT AND THIS SNAKE CRAWL FROM OUT OF NOWHERE HATING………HATER IS A WORD MI NOT EVEN LIKE USE BUT WHEN MI READ WHAT THIS PERSON WRITE ALL I COULD THINK OF IS THAT WORD…HATER

0 thoughts on “DI 200 US-DI DUBPLATE+ GULLYBOP- DI HATER+SHAUNA

1. So wat if one time da girl don’t have nowhere to live n u put her up I don’t see reason to blast on sm. U Neva take her in with good heart u do it thru malice n now dat she doing better then u wanna take it n use against her. Badmind get da best a dem HATER

2. Mi start feel a way fi har too cause mi tink dem did dun offa har an di hype di cool dung. Dem fi loww har now and mek whatever it is play out. Mi was one a di skeptics but she a lay low now so dem need fi loww har now.

3. Met there is no other words better dan HATER to describe this venom – How can u say u r a prominent publicist n no 1 ever heard of u n den u a go tear done someone else on social media directly lke that??? PUBLICIST ar eway more clever sweetheart, yes Shauna may tek Gully Bop somen whe me couldnt do but St. Paul say to each his own u a wish fi d ppl dem fail member say unu in a d same industyry so no throw stone – unu bitter bad n den a come talk bout d girl never live no whe,,,SO WHAT!!!! a 1 bedroom me n me madda n me sister dem grow up in a so everybody affi start somewhere, Lady go read a bible n ask God fi purge dem wikid badmind thoughts de fr u so u can flourish n ppl can start book u as a publicist n low d pp dem

4. Why are you hating on Shauna with your Associates degree, you should use that energy and get a Bachelor….who really cares who she slept with

1. lolol…she skip ENC 1101, lolol
      bout fi try get bop a birth paper- all if him never regista him can regista as late…big bitch fi gwan and lo the B; I would feed KFC chicken to dogs too cause it have it times when it nu nhame good, lol

5. Good morning Met, I can honestly say you speak justice and you are not bias, even if is someone I like and you give your opinion mi just have to look inna miself and admit di fact that it’s true. Mi nah pick up fi Shauna and mi nuh like use di word Hater eeda, but a one dis :kts:

1. Is a word so much people use mi cannot stand seeing it but my God man I was looking to see her saying Shauna did something to her and all now. The only publicist that is well known on the Jamaican scene is Claude Mills, there any many few and far between and mi never hear bout she one time yet..She mad seh Shauna in doing whatever it was put Gully bop pan di map

6. Good Morning Met, Metters, Peepers nd Others ….
    And wid all dat sed she mek sure gully bop get visa fi Canada, England and America plus try her best to keep him relevant lowe out de gal now cuz she a duh har best fi mek sure money stay inna dem pocket….why ppl don’t like give ppl weh due tuh dem instead dem just sidung pon the phuck’n neg
    (Simplicity soon sign in)

7. It look like tru dem have him as a madman dem nuh want di gyal charge wah shi tink him worth dem feel like dem fi pay him likkle to nothing and if shi declined dem seh shauna/bop get hype kmft.

8. OK SOME PPL THING GETING DEPORTED IS A CRIME .IF IAM NOT WRONG MARCUS GARVEY GOT DEPORTED. BUT HE IS A HERO TOO SOME PEOPLE . DEPORTE IS NOT A CRIME . IT SOUND LIKE YOU ARE MAD .

1. Dat cow facebook page shows that her intelligence is off the charts ,lolol
      Shauna deportation became her blessing and her relationship with BOP is an added blessing, for both of them.

9. PPL WHEN SENDING IN TO MET BE CAREFUL .IT WILL COME BACK AT YOU. GIRL YOU JUST KILL YOURSELF. WHO WILL USE YOU NOW .MISS PUBLICIST

10. Mouth cut cross weh it make fe talk
    A gal fe post up her associate degree
    An stop chat
    Clearly she have a degree in haterology
    Shauna life ah bun Yuh everyone have a past
    Including de so call hater
    So what if she huh perfect an she ah learn
    How fe manage gullybop an been doing
    A good job
    Bad mind guh wash yuh drawssssssss
    An stop pre Shauna life Yuh petty
    Guy straight thru Shauna bop it up
    An before mi guh nuh Jamaican navel string
    Nuh cut ah merica so never say never bitch
    Mine Yuh words come back fe haunt Yuh
    Anybody can get deport green card holder
    Citizen etc
    Memba DAT ras

1. The wickedest thing is the pettiness of the bitch. The girl asked her “what is a presskit”? She should be HONORED that the girl thought much of her to ask her that because she could of Google that, or ask someone else.

11. A weh dah nasty gyal deh come from man? Hear how she a talk bout di girl. A dats why mi tell myself seh no gal cyaah know my belly battam and before mi beg a gal a cotch mi prefer guh sleep inna shelter. Dyam dutty dog. Grudge shi grudge di gal!

12. the same set of ppl “defending” Shauna is the same set that was bashing the girl a few wees ago!!! talking bout she a gold digger and how her stomach strong for her to be kissing gully bop… smh!!!

1. What is right is right n what is wrong is wrong u can be right today n wrong tomorrow. We call it how we see it she is a hater sorry

13. BITCH CUDDA FOOL ME! YUH NEED FI CARRY BACK DAH DEGREE DEH ANY WHICH PAWT YUH TRUST/BUY IT…YUH DUNCE NUH RASS ROCK! YUH AH WORRY BOUT SHAUNA AND AH BRAG BOUT DEGREE, AND EVIDENTLY YOU’VE GARNERED NOT EVEN THE MERE BASICS IN THE ENGLISH LANGUAGE, BOUT “DEGREE!” HMFT, YOU WASTED PRECIOUS TIME HATING ON THESE PPL ALL THE WHILE PRAISING YOURSELF, AND TRUTH BE TOLD, IT BACK FIRED….OK, YOU’VE GOTTEN OUR ATTENTION, NOW WHERE DOES THAT LEAVE YOU?….STANDING IN PLAIN SIGHT LOOKING A DAMN HATIN’ ASS, FOOL…. AND DID I MENTION DUNCE!?! YUH SIDDUNG AND WRITE 50 LINES, NO FULL STOP, NO COMMA, NO RASS NUTTEN! YUH AH TALK BOUT HOME GIRL ASK YUH WHAT IS A “PRESSKIT,” YUH NEED FI GO ASK DI STUDENT’S COMPANION OR THE FIRST AID IN ENGLISH WHAT IS A PUNCTUATION!

14. From mi born till now Mi neva see one badmind bitch like dis before…no sah somebody need fi send een dis hater bitch file mek wi see it… she a seh gully bop nuh have nuh birth paper and a lie him can’t travel but she ago have heart attack when him touch England next month..a jealous dis bitch jealous because she can’t buss nobody…mi need fi kno a how much yu pay fi yu doggree because dat cud neva be degree yu dunce bitch

15. Shauna does NOT have a good heart. All this stuff I just read all seems familiar, I just laughed cuz I know what the person is speaking of. Im not gonna say what happened on here because I will give away myself. But yes ever since the whole “Gully Bop” thing she transformed bt just hope he stays famous because she will get laughed at.

Leave a Reply to Yep! Cancel reply