DI BARREL SPREAD UP MAN SUH NUTTIN DOE WRONG

Look pon the table…the table is a barrel. Shavel you hype on nothing.No sah shavel , you too hype in a America. Is a barrel yu granny cake deh pon. No sah this can’t be real. Shavel you need to stop hype. Who cut cake pon a barrel.
barrel

11 thoughts on “DI BARREL SPREAD UP MAN SUH NUTTIN DOE WRONG

1. So uno did expect d lady to buy or rent a big tbl to put dat lil cake n 2 cupcake on .. Dem fit perfect on the barrel top

2. Sender you don’t have anything to do? Yuh nuh si seh a outdoors the barrel deh? Maybe Di table inside? I just asking still ca mi nuh know Di people dem but mi nuh like when unnu gwaan like unnu waa tek wi ova yah fool still

3. Obviously the barrel refurb into a table bcus it is secured to the ground. That’s very cutting edge and ecofriendly. Y people only accepting of what they are accustom to? Will never get it that’s y I will always be an on the other side th my back turn to the crowd