DI BATTEYMAN SEH PASTOR GI DI GYAL STALL AND SHE DID WAA SUPERMARKET WID DRIVE THRU

10 thoughts on “DI BATTEYMAN SEH PASTOR GI DI GYAL STALL AND SHE DID WAA SUPERMARKET WID DRIVE THRU

1. A wha do the criss garbage can dem not a christian to raas cause dem a rubbish!! No to raas!! A sign this to shit! A which church dem guh man? Mi nuh want guh deh suh!! :tkp drive and ride mi want drive and ride pass deh suh!!

2. But dem church people yah no easy!. Dem cuss like a drunken sailor. This is precisely why mi no go a church. Ole hypocrites batty man and ole whore full up in deh. Pastor a sex off the woman and di man dem, more filth and sodomy a gwaan inna church than before. Big dutty disgrace.

3. Why is he so angry?

He’s just mad he wasn’t born with a pussy. Just shows you how envious men are.

Everything them see them want.

4. This could not be PPLE WHO CALL THEMSELVES CHRISTIANS!!! God if u nuh busy stap here…FROM I BAAN..

5. Dah battyman yah hurt doe… dutty man wah wish him a ooman a class woman.
    Him hurt baaad… go blame yuh parents wah bring yuh come yah. Di miss wah a f**k di decon nuh class shim good.

6. First & foremost good mawwwnin Met & Metters. I came over here to try see that Vybz Kartel playing football in prision video I heard was circulating, only to buk up on this & I must say, I have a great sense of shame right now…. real shame :malu2 that I found it rather entertaining & might give this church a visit. When I think how I’m trying my best to stop using foul language, if I go to this church mi good. Now, to the matter at hand, adultery & all that aside, why this man so hurt that the woman sleeping with the pastor? Hurt bad.