No sah ms dolled up you ah 31 and you foot favor old woman ewwww you ah nuh doll up u ah old foot !! Tafeiva ah boost u up pon Snapchat bout you real rich ah you ah the real doll true u use to deh with her whoring cousin Shoshanna trensetta
25 thoughts on “DI FEET ARE A GOOD 68”
Bleach too much thts y her foot look like tht d skin tired.
Are you phuck’n kidding me,de girl is has her own company she stays on her feet all day promoting that stain lip line of hers which is really really nice,hard to come off but they de is plus styling Ms.kitty which i think she need to look over kitty body size nd what really works for her..so her feet are swollen nd look like dat for a reason…hate on har fi sup’m else a de chute mi a tell yuh,dis nah cut it
Tell me why they mad?! Nobody don’t make perfect and it’s not like she’s a girl that brag and boast on ppl.. Strickly focused on her business (s) and her damn money… Real hater in real life.. You go as far as follow her on Snapchat and screen shot her shit… YOU A FAN BITCH! All if she use to sell f**k…. ALL DOLLED UP AH WEH IT DEH NOW… FIND MORE NEWS BRING COME CAUSE DAH ONE YAH WELL STALE
DE whole jamaica know know ms doll down ,tafieva and Shoshanna is whore …dem sell to every body sash run we illegal tel boat and enter in DE us illegally left Georgia fe suffer DE likkle house we dem have a farm waan fix up it waan paint and it a leak.that’s why sash use to tell people a portmore or uptown she live she was shame …mi a real ghetto gyal we live uptown now mi nuh frail fe sey a jungle mi born ..Shana she know we know a dip she get cause dem gyal deh use to carry nuff coke and weed she meet a likkle old beat we a spend pon her fe 31 she look like 68 Har hand dem and foot look like old orange. ..fe dem age dem dem don’t have nothing sash she gone box around a merica wid Jaro we a bun out Har eye.if him sey jump she affi jump she caan come back a yaad and gone led Har Madda.sell dem soul fe live a Merica and yuh illegel.she did a catch Har one and two old man dem sleep wid dem a con dem fe build on room and get the DE old piece a car we she sell wha day.why yuh neva go start a business sash and low out hype life at least Shana a try dem life need Jesus and all thE angels
A really the boat sash tek fe true omg…so how she a put up W2 and credit cards on snap dwl….so sash no know say she affe can prove entry inna the country fe get help? Nooo sahhh sash all have on walmart vest like she did a work a walmart
Hope your tuned it… Her feet will be featured! Make sure send in her interview like how you send in her snap chat dem.
Send in her Google hits too
Send in her international Lippies sales for 2015 while you at it.
Link up wid har ovah scotia pon Monday when she ah cash Kitty check dem as well.
Shanna ur life is a fake u not making any money boo boo.If u were making good money u wouldn’t be driving that small car weh a squeeze yuh & ur child would be in good prep school u only live uptown bus of the man.Thank god for cookie to sponsor u those guisseppi u only got it bus it looks bad on his foot.. u just a wanna be just bcus of thieving u can’t come back America bout interview anyone in Jamaica can be interviewed dummy
No sah not even MI old grandmother feet dem nuh look so, no pedicure or nothing can bring back dem huff da she better go bury dem a dovecot cause dem look like dead.
Shauna know her foot ugly but why unuh never post the bad bloodclaat shoes the girl wear a the all white party. Shauna a hot bloodclaat gyal weh come a Jamaica from New york come mek a bag a sense
Bleach too much thts y her foot look like tht d skin tired.
I still would [email protected] Ole foot but Yung body food ya boss!!
Eww Shanna u looking old. Met that’s what happens when dem start f**k & suck dun road too early!
Are you phuck’n kidding me,de girl is has her own company she stays on her feet all day promoting that stain lip line of hers which is really really nice,hard to come off but they de is plus styling Ms.kitty which i think she need to look over kitty body size nd what really works for her..so her feet are swollen nd look like dat for a reason…hate on har fi sup’m else a de chute mi a tell yuh,dis nah cut it
Simply di foot dem owl and feva savoy cabbage oooooooooo…but some people hand and foot do look like that naturally
anuh shauna feet a hurt de smaddy yeye :nerd
Tell me why they mad?! Nobody don’t make perfect and it’s not like she’s a girl that brag and boast on ppl.. Strickly focused on her business (s) and her damn money… Real hater in real life.. You go as far as follow her on Snapchat and screen shot her shit… YOU A FAN BITCH! All if she use to sell f**k…. ALL DOLLED UP AH WEH IT DEH NOW… FIND MORE NEWS BRING COME CAUSE DAH ONE YAH WELL STALE
DE whole jamaica know know ms doll down ,tafieva and Shoshanna is whore …dem sell to every body sash run we illegal tel boat and enter in DE us illegally left Georgia fe suffer DE likkle house we dem have a farm waan fix up it waan paint and it a leak.that’s why sash use to tell people a portmore or uptown she live she was shame …mi a real ghetto gyal we live uptown now mi nuh frail fe sey a jungle mi born ..Shana she know we know a dip she get cause dem gyal deh use to carry nuff coke and weed she meet a likkle old beat we a spend pon her fe 31 she look like 68 Har hand dem and foot look like old orange. ..fe dem age dem dem don’t have nothing sash she gone box around a merica wid Jaro we a bun out Har eye.if him sey jump she affi jump she caan come back a yaad and gone led Har Madda.sell dem soul fe live a Merica and yuh illegel.she did a catch Har one and two old man dem sleep wid dem a con dem fe build on room and get the DE old piece a car we she sell wha day.why yuh neva go start a business sash and low out hype life at least Shana a try dem life need Jesus and all thE angels
see de real story coming out here admin
A must 2 different sumbaddi dis because the top and bottom don’t match up at allllllllllll.
Same makeup she use on her face she need to use on her foot tooooo
A really the boat sash tek fe true omg…so how she a put up W2 and credit cards on snap dwl….so sash no know say she affe can prove entry inna the country fe get help? Nooo sahhh sash all have on walmart vest like she did a work a walmart
It is shrivel up shrivel the person high lighting
Don’t forget to tune in to 103 FM…. Lippies by Shana is live. Making sure you all have a reason to comment… #Unbothered
:ngakak :ngakak :ngakak
weh de admin $9.99 deh mine enuh
Is Shana foot dat u don’t see the same tattoo dem….dem just dun out from early 31 and wilt up like orange peel
Hope your tuned it… Her feet will be featured! Make sure send in her interview like how you send in her snap chat dem.
Send in her Google hits too
Send in her international Lippies sales for 2015 while you at it.
Link up wid har ovah scotia pon Monday when she ah cash Kitty check dem as well.
I don’t knw too many men who wouldn’t date her or any woman for that matter because her feet r screwed.
Haters will be Haters…nah focus pon nuh locus
The feet look like it was done by a 5yr old.. Polish look like it was old..
Mi waa fight har foot them and that bleaching is disgusting!!!
Shanna ur life is a fake u not making any money boo boo.If u were making good money u wouldn’t be driving that small car weh a squeeze yuh & ur child would be in good prep school u only live uptown bus of the man.Thank god for cookie to sponsor u those guisseppi u only got it bus it looks bad on his foot.. u just a wanna be just bcus of thieving u can’t come back America bout interview anyone in Jamaica can be interviewed dummy
BUT SHE A BEAT THE ENGLAND & AMERICA GAL DEM BAD BAD BAD YES BITCH YES A YOU WIN
No sah not even MI old grandmother feet dem nuh look so, no pedicure or nothing can bring back dem huff da she better go bury dem a dovecot cause dem look like dead.
Shauna know her foot ugly but why unuh never post the bad bloodclaat shoes the girl wear a the all white party. Shauna a hot bloodclaat gyal weh come a Jamaica from New york come mek a bag a sense