Doesn’t flushing involves water n incinerator involves fire!!??So how yuh a guh flush her inna fire when water n fire can’t mix??Gwaan through still. ..very witty word play needs not mek much sense fi we get it!
I know the one on the right and the other one on the left is my one time sister in-law, real hot girls dem,TAKE VERY GOOD CARE OF THEIR KIDS..whosoever send this in must have a personal vendetta with them…..BUT THEY ARE NICE PEOPLE..SENDER GO DRINK BLEACH!!!
Each an everyone a dem tan bad eeh man :ngakak lucky mi seh mi prayers roun a daily devotions look wah mi come buk up inna. :ngakak oh nooooo.
Only the one who never bleach looks good! !
Di likkle dark skin one can get it, shi nuh look bad shi jus guilty by association loll
three different shades. dark skin looking good thou
Dark one is pretty and sexy bad. Gal leg smooth
The dark skin one is OKAY nuttn noh wrong wid har but yuh see di odda 2 ah waan flush dem in a incinerator
Bless up Badass,
Doesn’t flushing involves water n incinerator involves fire!!??So how yuh a guh flush her inna fire when water n fire can’t mix??Gwaan through still. ..very witty word play needs not mek much sense fi we get it!
Wow the one on the end is pretty, beautiful chocolate queen! Flawless l!
I know the one on the right and the other one on the left is my one time sister in-law, real hot girls dem,TAKE VERY GOOD CARE OF THEIR KIDS..whosoever send this in must have a personal vendetta with them…..BUT THEY ARE NICE PEOPLE..SENDER GO DRINK BLEACH!!!