DI MADDA SEH HAR SON BEAT HAR FI HIM WOMAN DEM

VIA FACEBOOK-You see dem two gal with the bowy, the bowy a me son, look at Wats him do me fi dem, the one on the left nuh live no way & come in a me father dead left yard fi live, a dem mek me son fight me&say if dem come out him a go kill me, me mind the dutty bowy without a father and a this me get, dem go out & set him so, me can’t talk more, it in the law hand

m1

m2

m3

m4

14 thoughts on “DI MADDA SEH HAR SON BEAT HAR FI HIM WOMAN DEM

1. Something in the description sounds off. Did she approach him as his mother or a leggo beast; did she approach him as her son or a nigga she beefing with?

Her injuries don’t convey being beaten up to me… What did he do? Tek a soupspoon and beat her on her hands?

She looks like she threw some punches and fell and get scrape up.. go see the real story… She probably started a fight and the son intervene…and because of that she a say him beat her up

1. Imagine, if him cah beat him madda, wah go stop him from beat them.That’s a sign for me right there. TIME to leave this bitch.

2. A gal clown will take on the world over a bytch, who at the end of the day, means him no good…. Not surprised by this at all… Niggas nowadays are too desperate and will do anything for pums.

3. If mi a date a man n him do that to him mother mi nuh want him. Some mother can be very disrespectful at time but walk her out.

4. Nix shut di fuk up, it doesn’t matter wat happen,any man who put his hand on his mother despite the circumstance need to be placed in front of a firing squad

5. Ntn nuh justify how him beat up him mother…all if a she go fi war him..
    Him coulda easily walk har out…and can u imagine a she raise him pon har own and look how h really do har, even though she coulda easily dash him weh a road…no sah

Lady you fraid fi prison him rass…him coulda goodly kill you…don’t tek this lightly!

6. his hands and head would have been placed nicely beside his lifeless body while I sit there light a cigar and wait for them to get me and carry mi fi guh duh time