Hide my id. I was speaking to this man who showed me a popular male on instagram and state he was gay. I didn’t question how he knew the man cause his sexuality wasn’t my business until my ex will disappear for days and come back bout he was at a family house. Him start tell me all sort of things bout the man n seh dem a good friend and how him a the bitch inna the relationship and how him have a bagga man a mine him etc.Met things tek a turn when him tell me seh the man send him a video when him have on wig n a suck h*od
and how much him want suck my ex big h**d
me cus and gwan badddd the yute ago tell me seh him anuh battyman and the man trust him fi tell him him business, then how t’f him know seh yuh h*od biggg. 🤨But yamhead like me never lef. Him start beg me fi finger him a*s, him want me f**k him with d*ldo, cucumber any bl**** thing him could a get him hands on. Me did really stress out. Nobody couldn’t tell me seh him anuh batty man and young yammalou like me a keep up with the f***y. We lef now still. Him a live the most lavish life and guess who a pay fi it ?
girl u a nuh yam head don’t be too hard on yourself, it is called life, a nuff things reach all of us in life that we never expect, just brush off ur self and move on and call it a day. This will only make you wiser I hope and try nuh repeat the same mistake when u see the red flags.
Years ago I knew a young girl who was screwing her teacher (who was married with kids). He had this girl screwing him with a dildo and she said he enjoyed every bit of it. I was dying… told her she better take her freaky self out of that situation. Smh she was only in junior high.
Cho man sender you couldn’t give we a hint. Me nah finger no bwoy batty or Fock him wid no dildo,u mad nasty shit up cocky bwoy.
You lucky you stay after him start tell you the batty man business.