DI MAN SEH HIM AND AMBA AH CLOSE FRIENDS SO LEAVE HIM ALONE

This undercover big battyman a try look a hype offa me Ina dancehall and in the street …him put me up on Facebook and a talk a bagga things bout me n amba usually Deh and things which is a lie …am amba only was close friends plus amba never put me out yet ….a me leave there …because bagga things did gwan Ina the house so me cut …this boy weh always hail me a party n ask if me good n things n beg me money n clothes …n yesterday him expose bout me a battyman n him a big undercover battyman ..try look a hype offa me n bring me down …

prince

prince2

5 thoughts on “DI MAN SEH HIM AND AMBA AH CLOSE FRIENDS SO LEAVE HIM ALONE

1. Between the battyman dem n the genda confused ones I’m so tried of seeing and hearing about them. It’s just getting to much now every day we have to hear bout them n dem dutty lifestyle. The worse part is so many of them can’t even write a proper sentence. JUst sad

2. Move Yuh dutty blotclaat wid Yuh f***y multiple persons share Yuh pic and Yuh choose fi put up the youth duppy know who fi frighten Just get wid ryheem or wadever yah big battyman wah so hard in a that cause there’s no way no straight man a go par wid a set a battyman

3. Waste man this false!!! Lol big batty Bwoy ryheem, man a maestro n the whole Facebook knw!!! This even make you look worse big batty Bwoy true u man put yo out n a next man pick u up smh out a everybody weh share yo news u choose me fi try brand!!! Suck u mada

4. Waste man this false!!! Lol big batty Bwoy ryheem, man a maestro n the whole Facebook knw!!! This even make you look worse big batty Bwoy true u man put yo out n a next man pick u up smh out a everybody weh share yo news u choose me fi try brand!!! Suck u mada

5. Amba a battyman and u kno that stop denying that him and a so call badman use to deh and jealous over each other

Leave a Reply to mad Cancel reply