Hide mi id wid one a dem N95 mask deh!!! But this need crowd !
Suh pinky me have a piece a drama fi give unu. Me meet one “boy” cause anuh man a boy that Dwl pan tinder . Him a 23 and him name Jason & guh UTECH . The boy mouth sweet like sugar cause him want me front. We’ve been talking for about 3 weeks now and the WhatsApp conversation dem hot like country pepper. Suh wa day we a talk and him a seh him nuh like condom and them ting deh so I’m like but it keeps you safe and if me a cum while you a cum weh yaa guh do pull out? Him seh yes. We chat till him seh him ago find skin condoms and so forth .. him seh him live wid him aunty and him only home alone Monday – Friday after 4:30 ..
Unu see how much information me one know ? ready fi mek mi dick appointment enuh!!! Anyways Me did ina one long distance supmn one long time and things neva work out suh me full up a trust issues from dem time deh suh from we just start talk me mek sure ask if him single and him seh yes. Yesterday me play fool fi ketch wise and ask him some Info and found his Instagram. Suh me guh suh boops! one mind seh fi create a fake Instagram and follow him page . When me check since night him answer the request! LAAAAWD HAVE MERCY ! The dutty bloodclaat bwoy nuh MARRIED! 😩 a waa pop up 🤣 wat a good thing me nuh think wid me pum pum 😔 . And the girl nice enuh ! She deserve betta god know ! A suh unu walk round and give people gyal Pinckney diseases and these things ! Aye boy you is a wicked piece a man ! It bun me ! A suh unu mek woman prison unu bloodclaat! Then people wonder why heterosexual couples have the highest hiv percentage .
But big and serious now my question is do I tell the wife ? Cause I’d want to know 🤷🏽♀️ but then again me naa ruin nobody marriage over 3 weeks of text 😂 Aye unu come tell me weh fi do cause me cya manage this by myself 😩unu tek likkle addi weigh offa me back !!! Man waa turn nice nice gyal like me ina home wrecker talk truth 😔
Consider yourself smart and lucky. Leave the man and his “home” alone. Leave him to time. Yuh go talk to wife and gi yuself headache and problem. Jus ease off and breeze off and block and delete. Simple. :cd:
gal i would tell the wife, nasty low life men like these need to be exposed, tell her under your fake page, him too frigging evil. a same way one police boy him a forensic a st. mary try fool my cousin. the boy a forensic in the JCF, tell me cousin he is single and have no kids, only to find out him married to a nurse and have a baby with her plus him have another child oversees. mi tell you some of these men online them fucking wicked das why when some a dem dead we dont even knwo what really cause it. u knwo say a pon the wife fb page mi cousin go and see boy wedding pictures. So ladies if uno a date or chat to one forensic police from St. Mary him married. we need to expose dem rass when we come accross them, good thing liek you my cousin love dig deep.
Block and delete him. He’s nasty,imagine he wants to sex u without condom for the first time. From him say that me would a say whatever u have to give I don’t want it,since him no get it from u me know a next gal ago give up raw. And how him married and live with Aunty???A just fuck him want him no have nothing to offer cause him wife and school him money gone inna.
I hope him wife leave him. This bwoy very nasty.