DI MOST MAN FLY IN FI SHE KRISMUS

so simply Ashley or famous babystar u don’t think is time you leave people man now we see the naked picture with you inna frazer magical bed and the screen shot with you a say u naa stop f**k him then u start f**k Frankie sky scraper then the foreigner them who u send p**y picture them fky in come get them f**k and give u money just a do pull up inna dance like babystar we know u nuh work so weh de money come from dem all say u inna scamming and u man friend dawg a ay you have the most man fly in fi Christmas a how u one can f**k so like u f**k fi every gal a portmore

11 thoughts on “DI MOST MAN FLY IN FI SHE KRISMUS

1. Suh she stop dance fi guh sell pussy?? Unuh too comfortable a sell pussy, mi nuh see none a unuh a sell unuh pussy an a tek it pay skool feel or invest it, a jus pure clothes and boot fi guh a party. Is it really worth selling for that ???

2. Ashley mek 1 stop n tek problem and juggist n bubba n short boss n d 9 yard a dem she all a fuk bugus to but only if she no how dem a laugh afta r cause she think dem nuh chat wen dem reach bck a la or ny dem chat how uno Jamaican gal just fuk fi name is not like di man dem nuh use to pussy so uno nah get ntn much di time Ashley deh pon ig wid dis bag a hype shi guh tek timeout wid r child n learn fi be a lady or more dan likely a mother ❗️❗️❗️❗️

3. Mi feel bad fi di gyal dem weh haffi sell, especially fi di one dem weh sell fi likkle and nuttn. Years later and dem still ah sell. Unno guh learn ah trade, cause punny selling nuh carry pension…:travel

4. Jody your friends dem a idiot. Them tek plane go wayyyy a Jamaica go buy pussy, so much hot gal deh America that will f**k for free. I cant…
    NY a gal farm…every nation deh ya so…them have choices.
    Hope my girl siddung a eat a nice dinner, courtesy of the money she mek affa dem reading this and laughing. Girl you pum pum shell…lol.

5. Big up to di back inna di day seller dem, a unnuh seh ambition, unnuh tek di selling money and go school, invest inna unnuh pickney. Buy house. Get car, start business!

Mi big up everybody who a sell and invest! To di waste one dem wh nuh stop tek di money dash out and a hype, God go wid unnuh

6. nothing strange in the action of a dog and Ashley a proper mongrel like everybody nuh know say she a longtime hore remember how much man f**k her a portmore she get battery a nannyville and hide it and a one man did have her a wife up like a good good gyal don’t know but I don’t see him again so shw just tunn up back the f**k dem a longtime she and bugus a f**k she tek him fro Barbie so juggist just start get some pussy and the rest a them unnu never see how the gyal tired out inna krismus that a f**k a show

7. Yea Ashley because the girl talk the things u well on snap a show money well a your pussy Mek it so do it bitch

8. Show weh u pussy give u ohh no a suck cocky you deal with straight cause the plane ride back a your name a the topic with all the f**k the foreigner dem f**k u out Ashley remember is a daughter u have

9. Let the young lady be… all of you are haters…If you see screeen shot of her in Frazer Magical bed why you no put it up pon pink wall??? Bitches your life sad bad…. Frazer Magical no mix up… so lef the bwoy name out a uno mix up…The bwoy no inna No loose thing..Him no want Baby Star…
    BabyStar a mad uno… she f**k uno man and not only that she tec him over from uno… why u bitches mad… ?she a star and uno a haters… maybe she can teach you bitches how to tec and keep man…