No shameile u red eye bad, u mean to tell me u friend the gal so u can live in her name brand bags and glass.met me wan a friend lik kfabliquor cuz she deleted all her pics of her bag weh shamiele wear so no 1 would pick up, same so shameile used to live inna Anneka Wong clothes them, gal no hav nothing bout her,
Come come man NONE of them do own a thing. Kadeen get the things pon consignment. Rent she a rent bag fi hype and give Shamiele a borrows before dem go back. Nah say Kadden nuh own one or two brand but majority of weh you see she a rent.
But Im sure yesterday you reported her things were knock offs? Now it’s borrowed knock offs? And still I can’t figure out why you care? Why would a friend delete her photos jut for the other one to hype up in pooping? Sender time for you to go look something else to do.
:babygirl :request :salaman
If it’s Kadeen’s bags, hush Muma, SHAMILEE wears them better :cool
U si u
Oh dem girls ya rich like apple dem,cuz they have the same bags. Just like everybody a ja have a Chanel quilted bag. How rich.
U know that is the girl kbfab whatever u wanna name a set up the girl u send in all your pic with shamelie or whatever she name for u to be the topic girl u really looking a hype in dancehall hard the ugly white boy that u married that work in the supermarket in bx u need to stop it girl
White boy in Supermarket??? Do tell!!!
Yea a true cuz kfab don’t look cute n she pick the best pics fi send. Unnu luv unnu name inna ppl mouth doh
the things these hoes do to get a like is pathetic, i remember growing up, i used to wear my sister or cousin clothes ever once in a while or borrow my aunt shoes cause we both wore the same size but that was when i was in primary/high school & there was no social media then nor did we have a choice cause mom neva have it fi buy we hot clothes. But as an grown adult who is engaged in sexual activity, i couldnt continue doing so, its not right to pose up ina ppl things fi a young gal who a tek ppl man shameile has zero ambition. There is more to life than wearing make-up & clothes everyday. What about a job? Housing? Food? Bills? Ambition?? Saving?? Future life goals??? when will they realise instagram isnt real life.
I was wondering like how she dress in the latest designer all of a sudden mi thought she hit a lick :ultah
Thats y me noh grudge ppl fi dem tings , cause more time ano fi dem, picture often tell lies on these cases
Really? Why I thought they man work in some corporate job? Well that’s what she make it seems and he finance her? lol I don’t believe dude work in a supermarket lol him must own it.
But kfab delete all the husband pics from her IG. Why????? And she stop wear d ring. Mi affi ask cause unnu like put unnu business out there so enquiring minds want to know
You know Instagram is a liad. U know me see the KFAB girl all along with har white man and me feel say she a smaddy now. No did think she suck off a Whitey she a TEK care a har and buy har all these fancy bag and shoe. Dont tell me is a supermarket the boy wuk Inna. A same so mi know one gyal weh go TEK up white man from oversees and affi mind him
YES KFAB, A YOU SEND THIS IN WORH YOUR LADY YEYE, YOUR LIYYKE HOME ATTENDANT MONEY CAN’T AFFORD ALL THE STUFF YOU HYPE IN, AND THE UGLY FAT IRIAH GUY MR SUPERMARKET WORKER MOM AND FAMILY NEED THE MONEY, BAD BAD BAD THEY STRUGGLING , SO WE KNOW HE AIN’T GOT SHIT,,,, KFAB, YOU LOOKING FOR A HYPE REAL BAD BUT IT JUST STAGNANT , AND STOP BUY IG, FOLLOWERS
Kadeen come a farrin and throw stone behind her. her father and little brother dey a Jamaica a suffer like dog. Kadeen di time you spend a farrin a brandish fake brand, you need to send some money down a Jamaica so that your little 10 year old brother can sit in a classroom and get a formal education. the whole family a unno just sick and dark so. You live inna one dirty apartment pon Eastern Parkway and a gwan like you a any goodup gal. gweh an go unbleach you crawny looking skin.
WELL IF SHE NEVER GO TEK HERSELF WEAR THE GAL TINGS SHE WOULDNT HAVE TO POST HER
Woooooiiiiiiii! She a rent she really rent the people dem tings and a post video a drink wine in the people dem store. She nuh easy at all. Anyhow nothing is wrong with the man managing a supermarket, it’s a honest living. Is just his hood rat wife who mek people a look pon him a way now cause the image she portray. I actually feel bad for him. Kfab…. learn life cause this nuh mek it. Shameless go look a work!
But the girls in ja with quilt Chanel. Bags is knock offs mostly trust me. Kfab ah you send in this story looking hype
Chanel bags are like $3000USD a pop. These broke chick can never get their hands on one much less the amount the are sporting in the parties.
Mi weee repeatedly wear mi tings… but mi naaaaaa mek nuh gal pup inna dem clothes an mi wear dat…. all if she nuh pup inna it mi naaa wear it. An mi have pussy yuh madd.
She ungrateful, dats y d boy shame, cause has she realize d boy cah gi er d lifestyle , she start bun him and belittle d yout , d yout shame like dog , all she did wah was the greencard and the poor boy spend out d whole a him little money pon her , but she wah d boy wah she lef a yaad, plus all a d rich man dem inna d city , cause she wah get rich quick
KFAB IS NOTHING BUT A OPPORTUNIST FROM LONG TIME.. SHE NEEDS TO GET DEPORTED.. SHAMIELE LOVE PEOPLE THINGS FROM JAMAICA DAYS MEMBER SHE DID A KOTCH A THIS GAL YARD A JAMAICA… SAME SHIT SHAMIELE A DO A WEAR KFAB THINGS FI LOOK A HYPE IS THE SAME SHIT KFAB USE TO DO IS WEAR AND POST MONEFAHLEE FROM QUEENS/LI THINGS AND GWAN LIKE A FI HAR.. THE THINGS DEM GAL YAH DO FI A HYPE AND NUH REALLY HAVE NOTHING… THE WHITEY DOES NOT WORK AT NO DAMN SUPERMARKET HE IS A BIG PROJECT MANAGER HOW U THINK KFAB A BUY ALL THESE DAMN DESIGNERS SHE IS NOT RENTING SHIT… THE MAN HAVE A UNLIMITED BALANCE ON HIS CREDIT CARD THATS WHY SHE SHOPPING LIKE DAT.. THE MAN GIVE HER A JOINT CREDIT CARD BUT BY THE TIME SHE DUN SPEND HE IS GONNA BE BANKRUPT…. KFAB DID DEH WID A BIG OLD WHITE MAN WAY BEFORE THIS ONE MAN LOOK LIKE BOUT 70
FROM WHAT I HEAR the whiteboy been cheating on her and they getting divorced soon so you can’t say kfab the only one doing dirt