Blem in Jamaica, Portmore May 4, 2016 by Met Pink wall talk bout da ugly gal ya from Rockfort she name Shaquille McDermott she is a boy girl now she name Beverley. Pink wall the gal bad nuh rathid. She go one party and them leak har picture Saturday and them nearly kill har a rockfort.
Hey Senda please nuh call dah tuff looking sinting deh no girl ok, which part pon dat a girl a unuh same one A gi dem title dat no belong to dem kmdt. Reply
Now let’s put fun and joke aside, and reality inna de middle, but mi haffe ask bout de one pon de right inna de piccha, a who a fe him madda? Reply
Hold on, which one you talking about sender because unless my eyes are deceiving me, a two man mi see. Again with the F@cking face powder 8 shades lighter than the rest of the body. Reply
Hey Senda please nuh call dah tuff looking sinting deh no girl ok, which part pon dat a girl a unuh same one A gi dem title dat no belong to dem kmdt.
Thank you! Ah one ah him batty associates send dis in man…
Now let’s put fun and joke aside, and reality inna de middle, but mi haffe ask bout de one pon de right inna de piccha, a who a fe him madda?
Hold on, which one you talking about sender because unless my eyes are deceiving me, a two man mi see. Again with the F@cking face powder 8 shades lighter than the rest of the body.
No man a ugly stick dem use put on the make up what a b**ch ugly.
I see vauuneshha bling & she/him