DI RUM AND DI BOOM

SHE SEH SHE NEVA WANT IT AND DEM GI HAR DI RUM AND DI BOOM AND SHE A GO DEAD..SHE A GO TELL HAR MADDA ________________

9 thoughts on “DI RUM AND DI BOOM

1. Me say me drop straight a grung.. she no drunk. She a put on a show. See how she ready fi lick back the girl bout who lick me. She want 2 good lick

2. Ms fab u a fool u noh have no sense wen u mix it up it put u pon a high an meck u feel like u agoh fly talk wah u kn a shut up .

3. A joke dis :ngakak :ngakak :ngakak so if she Neva want it wah she Tek it fah :ngakak :ngakak real drunk ppl talk dat..
    But on a serious note her heart is prolly racing because alcohol wants you to go slow and red bull/boom wants you to go fast so… It’s a bad combination no lie but this is funny as hell. Di person wah say unnu start plan di funeral have mi flat a grung :ngakak :ngakak :ngakak

Leave a Reply to Too much Cancel reply