Them yah two gyal yah ugly to rass only them mumma coulda love these face, MET U NO HEAR DWAYNE AND SALLY MARRY FOR (Edited) CHISBY STOP SUCK AND F**K DOWN BRONX AND MOVE OUT OF YOUR MOTHER ONE BEDROOM APARTMENT BUILD WITH YOUR KIDS
0 thoughts on “DI SENDER SEH GIRLS BUT DEM PASS GIRL STAGE AND AGE”
She is not cute and she’s right about “it can only be 1 chrisby any other is carbon copy”, cause i wouldn’t want to be her (Fugly)
Huh proper sentences please. Everybody always deh pon dwayne name. Everybody know him love woman suh y unu nuh talk bout the low life gal dem weh keep on a give him pum pum. Mek the man live man.
The women dem weh breed fi him to a fool. If nuh ring nuh deh pon yuh hand it nuh mek sense. Cause all him and do a drop seed all over mt. Vernon and Bronx. Kmt.
Suppin off bout di hair-do in a di firs’ picho :bingung :bingung , it either nuh cut right or she need fi fluff it up likkle, it siddung pan har head like helmet
She is not cute and she’s right about “it can only be 1 chrisby any other is carbon copy”, cause i wouldn’t want to be her (Fugly)
Huh proper sentences please. Everybody always deh pon dwayne name. Everybody know him love woman suh y unu nuh talk bout the low life gal dem weh keep on a give him pum pum. Mek the man live man.
The women dem weh breed fi him to a fool. If nuh ring nuh deh pon yuh hand it nuh mek sense. Cause all him and do a drop seed all over mt. Vernon and Bronx. Kmt.
Ugly.com
Sally ugly differently
*VERY*beep beep coming chooooo :tkp :tkp :tkp :tkp
That hairstyle suits Sally very well….She looks nice wearing a Bob as well, dem style deh REALLY frame her face nicely.
mi know d word NICE waan bax bax yuh 2 time fi da statement deh…bare disrespect
:ngakak
No way under God’s sun is the person in pink a woman. LIES!!!
Suppin off bout di hair-do in a di firs’ picho :bingung :bingung , it either nuh cut right or she need fi fluff it up likkle, it siddung pan har head like helmet
Mek har look like Mary Sue poodle :ngakak
Mary Sue who?? :hammer :hammer :hammer
If sally ugly one more time
to god be the glory gal u ugly
Ugly beyond ugly…..mugly smugly mugly monkey….you should see her baby daddy ugly plus taxxxxxxxx