Tracy aka slim thick king and young fuge been a f**k from summer. The funny part is she say she found one when she in fact is one of many. He have a woman in Ja, New York and Philly. He even have a next baby that she knows nothing about. fuge penis too small to even satisfy a virgin. The two are meant for each other.
Met u ting set up a way I don’t even see the pic on herr suh once mi get pon u site…mi glimpse it pon facebook but it disappear when I get here
Mi mumma Claaat. But no wah day she and Shauna ah war ova Jigga? Now she gone teck up anada roaming Koki weh Shauna did a ride off to Shauna and Fudge did deh di whole a last year when she did a try get ova Jigga. lmao.. mi cah teck dem Philly washing machine yah. Why is it that all a di same girls dem attracted to the same roaming Koki? The sad part about it, dem gal yah a run dung hype and brukk man only fi go prison. Fudge put all a dem fi run road like di mule dem is. i hope it is worth it.
Lol