DI START A DI BATTEYMAN WAR-WID MACEY A WINE ROUN DI TEETH INA HIM MOUTH FI SET IT UP FUS

0 thoughts on “DI START A DI BATTEYMAN WAR-WID MACEY A WINE ROUN DI TEETH INA HIM MOUTH FI SET IT UP FUS

1. Macy yuh figet fi put on de fixodent fi hold in yuh cause xde whole time yuh talk mi ah look fi see yhh false teet dem dropout…but seriously still de otha shim dun yuh to rass…

2. Metty, is this really Macy, because if is shim, shim get better looking, and them rate miss Macy in the batty world as a rich girl, but kenet done miss Macy over the next thread. But the whole a them was friends, and Macy always give them her tings, for she is the head scammer.

1. _____________________________________________________________
      bammy that is true…macey was di madda fi everybaddie I kaint today

3. Macy has a bedroom set bad to bad. On the other hand, Kenneth never do a video in his home, where do you live Kenneth and where is your bedroom set? You always do videos out a road.

4. Shaniiiiiiiii…..Macy a set up di teet so shim can talk di tings dem. Mi nooooosee. Den a really di sour morning breath water and di sour mout juice Macy a swallow so. Dwllll. Shani u know allll a dat gone down ina Macy belly. No wonder dem belly look so swell. Koki juice plus morning breath juice. Ewwwwwww. Macy yuh neva haffi tell we yuh nuh brush u teet cause di video would have looked totally different to me if you hadn’t. Yucky much. Eeeww

1. Cita, sometimes it hawd fe drag yuhself gaha bachoom fe wash out di mawnin mildew breath suh it just easier fe swallow it :ngakak *guilty of that :malu2*

5. NASTY MACY,NASTY KENET AKA SHANE ,NASTY UNDERCOVER BATTY MAN KEVIN! MEK MI START TALK THE THINGS DEM A BOWA MI COME FROM,MACY ANY GERMS WHA KENET AKA SHANE HAVE YOU HAVE IT TO CAH TITO USE TO F**K KENET AKA SHANE,AN YOU MACY TEK TITO! HORSE FACE MACY DONKEY FACE MACY,NOW YOU SHAPE BAD STAY BAD KEVIN WAH A SLEEP PON MACY FLOOR YOU OF ALL PERSON SHOUDN’T CHAT KENET CAH A HIM MEK YU KNOW MACY,YU DEH PON FACE BOOK A TALK BOUT HOW YU MOTHER CLEAN,CHINIE BATTY OLE A DRINE YU MADDA STAY BAD NUH BLOOODCLAAT! AN YOU KENET YU MADDA AN YU FAMILY DEM EVIL NUH BLOODCLAAT DENISE,NICKY,POCHI,AN THE LIST GOES ON UNO BADMIND AND EVIL!

1. yes metty a bowa banks kenneth come from him name SHANE a bowa banks an KENNETH out a road,him muma run wey from farrin from 1995 come back a bowa banks!

1. lol no metty yu wrong dem have toliet from longtime yes a pure zinc fence down deh! when mi a likkle picney a down there mi use to live! KENNETH AKA SHANE MOTHER RUN WEH FROM FARRIN FROM 1995 WID ALL A HER KIDS DEM COME BACK A BOWA BANKS DEM LIVE UP A DE TOP A BOWA BANKS!! KENNETH AKA SHANE MOTHER BULID UP WALL HOUSE DOWN A BOWA BANKS WID INSIDE TOLIET AN PURE THINGS! METTY BOWA BANKS A NUH LIKE THE BOWA BANKS THAT YOU KNOW BACK IN THE DAYS! EVERYBODY HAVE INSIDE TOLIET AN KITCHEN NOW! A NUFF MAN A BOWA BANKS F**K SHANE!

2. Shane people still have outside toilet and zinc strong dung deh same way nothing nuh new…is jus whey day mi know sumbody dung deh beg some old zinc fi go use eno………..

3. Mi hear him a seh Bowas and cyah believe a back a belvue him a talk. If u a go seh back ina di days one time gone dere was no road down dere jus bay dirt :nerd

4. all mi know bowa people dem wortless bad! dem nuh pay light,water dem live fi free an still cah move out! BUT METTY MI A TELL YU SEY SHANE MUMA HAVE INSIDE TOLIET NUFF PEOPLE A BOWA BUILD INSIDE TOLIET! METTY YU HAVE A GAL LIVE A BOWA A BIG HOUSE SHE BULID DOWN A BOTTOM BOWA,LAST YEAR MI GUH DOWN THERE NUFF PEOPLE BULID UP SUH YU KNOW DEM NUH HAVE NUH INTENTION FI LEAVE!!! ALL A SHANE FAMILY LIVE A BOWA BANKS,SUH NUFF A DEM STILL HAVE OUTSIDE TOLIET BUT NOT HIM MADDA!

5. If dem wutless das y mi haffi ask if a down deh di mother really go back …dem live free can’t move because dem doe love work..Mi a go find out Kenneth a who fah family because generation pan tap a generation live dung deh..di people dem mi know dung deh build up place tuh but zinc still a happen and is not new zinc..Mi a wonder is a Shane grandfather used to push di handcart and sell di fruits and ting :nerd

6. mi sey metty a pure drama a gwaan down a bowa banks! when shane a likkle boy dem guh catch him an a selector boy a f*k,in a de bathroom! shane a f***k from him eye deh a him ankle! mi wah macy call the man dem name wah him set f**k him down a bowa banks! lol

7. metty shane family big cah done dem nuh bad! mi know de old man him name MR MILLER! mi nuh think a him granfather dat! shane grandmother have nuhff kids! SOME A DEM UGLY YU BLOODCLAAT HIM AUNTY NAME PECHEZ A SHE UGLY,AND HIM HIM UGLY WHA NAME DEAN DEM UGLY TILL DEM BUCK! DENEIS NOT BAD LOOKING THAT A SHANE MOTHER!

6. No Met n Metters, this is Andre aka Andrea, transforming slowy into a woman, breasts,hips, batty n all done. recently migrated from Ja to USA. Based on what shim sey she have vujinah tooooo

1. Is a totally different one…not Macey Lady Antibellium, go look on her fb page. Macy no good looking so, mi kno dis one ya, shim just migrate. Did all have a store in Portmore Andreas

7. But is the best mi see Macy look, all when she rich, she look like something you could put in the circus for the freak of nature show. Lol, but them turn against her now, I guess her money done now, all of the scammer them a go to prison

8. Mi nah leave, the Mettings has just began, suh what about Angel, what she up to nowadays, Macy and her crew stop go to the Netherlands? Miss Macy used travel with some big money, and every girl wanted ugly Macy to come stay at them house, cause her money did tall up tall up. Mi waiting to hear, come talk up di tings dem, Macy and Kenet come here, Met over here, wants a word from, uno come mek we help uno sort out the Mixup, talk up every thing, and don’t leff out none a the man them name, especially the undercover ones them, I am right here, and mumma Jetty is here to conduct a fair interview. Lol

9. This is the end result of friendship gone array…only your friends dem know your secrets, suh is only them can reveal it as well…bwoy, mi seh mi kin right ova when Macey position di teeth before it start chat :hammer

10. :malu :ngakak :malu I wasn’t ready what a video :mewek2 Macy say stuck neck inna har dutty , stinking batty ewwwww :tkp :dp

11. Poor them, them nuh lost, like how them stolen, Satan really thief them here, nothing is left of them, no identity or anything, them just like a shell, empty and controlled by a wicked force, I am so sorry for them, if we really think about it, they are tormented by a plague.

Leave a Reply to SHANE Cancel reply