DI WHOLE A NICKY LIVE

30 thoughts on “DI WHOLE A NICKY LIVE

1. Nicki are you drunk? Is this liquid courage? You make no sense. You said time and time again that your loom was GUARANTEED!!! You wicked little bit!h. How did the wrong persons get paid when the policy was bring ID. Keep talking. Your mouth is gonna bury you. You said people will be refunded in 5 months time (the latest) now story change. Why must people who got their payout return anything, wasn’t that the deal? You need a phucken beating. It is your loom stop tell lie. The sound of your voice a get to me now. She say, “yuh ofto buy her Chromewhite” :nerd

2. So tru people try it already and lose, dem fe look AGAIN for a lost!! Because dem DONE know how it go???

Glad yu put it pon live seh a nuff pussy you suck.

Just run back de ppl tings and mek de end in peace.

3. This bitch a fraud she only want to talk about the things she so called have. Bitch pay the people back that’s that you have no manners you’re a thief .. you talking too much you really give a man money you never ever met??? Where’s the lie? No one in this time give money to people they never seen you a fraud

4. Yuh see why mi seh nobody fi sorry fi dah dawggggg shittt yah. Nikki Chromazz yuh nah mek nuh sense. She have ova 5,000 people pon har live and what a performance she put on? Chromazz yuh too hype that’s why yuh inna the battyhole weh yuh inna. Sunday she a beg fi prayers, last night she talk bout Obeah and how she a guh Haiti. She not even seem remorseful, no likkle shame. She a put herself inna deeper problem wid people and dem money.
    Mawning Met. Big up yuh damn self.

5. Me nuh get it, so Nikki how come yuh did need go fund me fi raise 6.7 mill when yuh say on yuh insta story is about 10 people alone ask yuh fi refund. That nuh make sense Nikki.

6. Dah gal yah mouth, an dis social media live ago be har downfall. Michi hot up har head choo she laugh afta har…but michi supposed to laugh. How she nuh ansa pretty Don n pretty don finish har. Yuh dunce fi real cause I thought you would have lay low n keep yuh damn mouth quiet. Yuh talk way too much for a person in ur position i swear. Yuh nuh like life you.. Jcf step up innu shit cause If a farrin she deh she get a pretty jumpsuit fi har white Christmas a dat mi a bloodclaaat tell yuh. Suh den she nuh cuss ppl an show har ugly cuss face suh why she a hide now. Dem ago fuck yuh up a dat mi a tell yuh…yuh mussi plan fi hide an stay een n watch ur back an neva touch a neda pawty gal. Dem a buss yuh fucking head… Yuh a talk bout haiti dem fuck yuh aready eediat. Yuh look stupid. Anyhow she dash di person who she seh she meet she dead..a bait dis dus like how dem mek she swallow di bait. Yuh issa wicked, liad, teefing an badmine gal an a it mek yuh inna chubble now.. Yuh cuss sher how yuh hudda neva duh body an yuh go a di sed doctor. Gal a wicked, mi nuh know how dem nuh fuck yuh up aready fi a beef wid so much ppl.. Di time yuh a talk bout go haiti fi ppl go a haiti fi yuh bloodclaaat self, yuh nuh see yuh did run ova gully wid yuh car ..tink a joke ting dem obeah yuh long time one person cyaah inna su much drama wid ppl an nuh expect backlash stoopid girl …an yuh nuh unda no protection.. Go find yuh madda an mek a mends sumting mi done talk. And also be careful of every word you speak at this point ur words are going to manifest suh… That is how life is. Father God neva seh it ago easy but him seh it ago worth it.. Look at you why would anyone want to badmine you??? Maybe ppl without a brain perhaps, nothing about you is real if you stop bleaching for 2months no one will recognize you..now why again would a person wants to badmine??? Yuh seh yuh a hustler an yuh naaa work nuh 9-5 well aleast a person making honest bread can sleep at night at least a honest person can go tuh a party buy a one juice and nuh affi a look ova nuh shoulder at least a honest living person can enjoy dem bedroom set weh dem work hard for in peace. Yuh neva know a suh di devil work??? :ngakak a eediat! An gal if a did farrin a jumpsuit tuh yuh designer body. Oh an mek mi tell u dis until yuh go read up gal every step u mek is accountable suh pree dat. Dem seh yuh ambitious but i say different..and that bullshit story u made up at the end will fuck you lol dat shit couldn’t even hold up in court dummy in every way u placed urself lol hey unnu tell dem bloodclaaat dunce yah fi gwan a school eno please an tonks.

7. Am telling the honest truth nicki u cannot get my pity sorry not even my prayer.. kmt me no sorry fi u either people she wicked much , that’s why me no deal wid people enuh u really wah talk bout obeah after u take people money ????? Omg girl u heart black are I serious ????? Ok u work for what u have np and and u are very very upset right now so how do u think the people them feel ???????????? Nicki how ??????!!! So then never work hard to ??????????! Nicki if a did ever my money u have. Am not even gonna say anything the way me iggy fi u gal

8. Am telling the honest truth nicki u cannot get my pity sorry not even my prayer.. kmt me no sorry fi u either people she wicked much , that’s why me no deal wid people enuh u really wah talk bout obeah after u take people money ????? Omg girl u heart black are You serious ????? Ok u work for what u have np and and u are very very upset right now so how do u think the people them feel ???????????? Nicki how ??????!!! So them never work hard to ??????????! Nicki if a did ever my money u have. Am not even gonna say anything the way me iggy fi u gal

9. How you people say this girl is smart and savvy. This girl is dumb as sh#t. She no stop incriminate herself. You shall hustle your self into jail. She just said “join my own”. She admits to taking money and having full knowledge that it’s a ponzi scheme. When money stop come in? Serious? so you you fully knew it was defrauding people. How can you do business with people including exchange of cash and don’t know if is money laundering, drugs other illegal sources and the anonymous business man. Girl jail nah miss you!

1. She also admitted to being told it could collapsed…and it did right after she stopped collecting for 2 weeks and went to do her body.She has no sense very dunce

10. Nikki.. you really a bully. You think you gonna always use might n beat right? This is so unreal it hurt mi to mi core!. She very disrespectful and reckless!!

11. Memba shi sey di loom man cum collect ah har yard ah night, bout shi noh know him!!! you are a heartless greedy despicable human being!!!

1. The amount of lies I counted it nuh funny…What a gyal wicked and lie. Yuh count how many times she said she one get payout? She’s asking for others to return their payout, meanwhile she naw return hers. I believe Nicki initially joined someone else’s Loom, then the greed grabbed hold of her and she started her own Loom. She is Ms. Blessing Loom. This makes her even more wicked because she opened up the 10k last week knowing full well that the thing had collapsed.
      Nicki need 10 good box across her mouth to disable it. She don’t feel pressure yet, Christmas is next week. 6.7 figure is a lie, I feel it in my bones. She is lying once again.

12. Young lady if fish never open him mouth he wouldn’t get caught!!! Listen to yourself,your incriminating yourself!;! Jamaican are not the right people to play with look how many “Don’s get wipe out easily

13. The amount of lies I hear in this ! And I dont get her comparisons, buying a product and not knowing who made it is not the same as doing actual business with somebody and not knowing them. No senseable business person is not gonna do no business with somebody they have never seen or met, and if the actual person cannot produce themself then send a representative.
    This bitch was on live around last year talking about she nuh haffi guh school and people dont need school once dem streetsmart and a bunch of fuckery about school, now im glad everyone is seeing that u need some form of education to be a business person, dont have to be a degree but u MUST be educated. Anyone can start a business but not everyone can maintain one. Successful business people still attend seminars and workshops to get even more educated. She jeopardized her brand new business for this and not to mention her credibility, no one will ever trust her again.

14. The bad blessing left with you because you owe miss medley her rent money dutty nasty gal nickey you leave the bathroom black like the picture them soon post up dirty girl..that’s why Sunday you run the car inna the gully a Rosalie Avenue you evil and wicked like you have the money and don’t want to pay the people them you go suffer for the rest of your life bitch just watch

15. The amount of lies I counted it nuh funny…What a gyal wicked and lie. Yuh count how many times she said she one get payout? She’s asking for others to return their payout, meanwhile she naw return hers. I believe Nicki initially joined someone else’s Loom, then the greed grabbed hold of her and she started her own Loom. She is Ms. Blessing Loom. This makes her even more wicked because she opened up the 10k last week knowing full well that the thing had collapsed.
    Nicki need 10 good box across her mouth to disable it. She don’t feel pressure yet, Christmas is next week. 6.7 figure is a lie, I feel it in my bones. She is lying once again.

16. Gal seh she ago obeah dem. Lol a real dunce! Gal yuh tink ppl ago wait till yuh go haiti lol gal, somebody ago first yuh eediat. Yuh nuh play dem obeah sumting games deh wid Jamaican ppl gal.

17. The whole a unnu hop affa the teefing gal back. Unnu too fucking smart and truthful. Nikki, nuh stop talk baby nuh mek no baddy shut u up oh. Mek the prosecution n judge wuk easier and u lawyer wuk fi him money. Hire the rasta Mr. Laawn, him specialize inna dem ya teefing case. Mek the whole a pink wall n instagram sky dive inna u battyhole bcuz dem can fit. Gwaan talk same way mi gal n mek dem fuck off. Judge naah mek u sell nutten fi pay back nutten. Dem cant seize nutten so mek dem tan deh. The point is, a nuh fi u loom, u ongle advertise and collect n pocket it d money dem head too rass tuff. Unnu kirout Nikki wi say! Nuh worry dem cant gi u more than 6 months or a fine fi dem deh likkle money deh. DONT STOP TALK a u tek the Miss Appropriation sash from Davina. We love how u a uplift youself affa ppl tings. Mek sure you fuck the monkey 2 time and giyaad back n front oh. Unnu is a set a badmind rass chaaayyy.

1. Mi neva si one likkle gyal wid so much mouth from mi born God knows! She all seh she a go Haiti..I wonder howwwwwwwwwww people sidung and listen to her rantings cause she lie she stupid and dunce all in one. All she talking she swear she smart. Instead of saying less and keeping it humble she mek the devil a tempt her fi talk all whey nuh fit fi airplay