DIANA KING HAS A PROBLEM

SHE SEH AFRICA JAMAICA AND SOME RES A PLACE DOE ACCEPT SHE….IM WONDERING IF SHE KNOW SEH DI WORLD IS GREATER THAN SHE/THEM? DI PEOPLE DEM SIMPLY NUH DEH PAN WHEY YUH DEH PAN…WHAT ABOUT YOU ACCEPTING THEM FOR THEIR BELIEFS?WHY IT SHOULD BE THEM ACCEPTING YOU…WHO ARE YOU??
dianaking3-Optimized

**BTW IF SOMEONE DID MENTION THE COMMENT BOUT HER DAUGHTER THAT WAS MORE THAN LOW AND WRONG..SHE CLAIM SHE USUALLY PUT PEOPLE PAN BLAST SO IT QUITE FUNNY HOW DIS ONE WITH THIS VERY LOW BLOW NEVA PUT PAN BLAST…ANYHOOT…BACK TO THE MATTER AT HAND.. AFRICA NUH INA WHEY YUH INA …SIMPLE AND DI WAY YUH A NAME OUT HITS….ARE YOU HAPPY AS WHAT YOU SAY??? IS LIKE YUH TINK PEOPLE FIGET DI SONG DEM SO YUH NUH HAFFI A LIST DEM…JAMAICA KNOWS YOU MY LOVE SO WEDDA SHY GUY OR BOLD GUY THEY DONT NEED THOSE SONGS FI SHOW SEH YUH USED TO TEK MAN…DONT YOU HAVE CHILDREN THAT SHOWS THAT..OR IS A NEXT COME UP YUH A LOOK??? DI HAPPINESS WHEY YUH SEH SO OVERWHELMING NAH SHOW MAH LOVE…….YUH LOOK LIKE YUH HAVE A SHADOW OVER YOU…BUT MAYBE DAS YOUR HAPPINESS LOOMING :nerd :travel

0 thoughts on “DIANA KING HAS A PROBLEM

1. I strongly believe Diana have ADD.How many times r u gonna bash Jamaicans not accepting your lifestyle. Aren’t we entitle just as you r?? U r so disrespectful to one’s opinion.Bloodcleet man,it come een like people have to walk on eggshells round these disrespectful mutha effers

1. Only we disrespectful and not them..Look at she to …is a dangerous woman that for all I know she is very lie

1. If she was living in Jamaica I could understand her tantrums Met.A bet u she don’t even have a valid Jamaican passport.Diana mi understand u passion but I wish u could use u “celebrity” status and help the women and children in Jamaica against violence

2. I am going to leave this psych patient alone. No need to answer her back, because I know she is NOT well. I am only going to comment on meaningful gossip/stories/videos we can all relate to.

1. Hey, Met sometime when mi si dem singting yah mi nuh gi it no fire caz a waste mi a waste mi time, she can stay deh and write watever she want to write, she a look a talk bout and mi nuh hab di time or day fi it..suh dats why mi kiss mi teeth..she fi remember the saying…it is bettah to keep someone guessing that you are idiot, than to open you mouth and give them prove..

1. Mi want she go africa wid it mek di people dem go dung ina di soil fi she an come back up wid some zuh zum dust blow pan she…Tink mi wudda sorry when dem done wid har :travel

1. !!!! jus dash up some ting tun dem ina proppa fool same way :ngakak
      dat white man neva know what hit him till dis day