DIS IS FI KWESI

26 thoughts on “DIS IS FI KWESI

1. Man looking Kim need fi low ppl business and go find a dem wat look like her An search for a relationship she can’t find over the years.

2. So I’m trying to understand if two ppl together an they both play parts in each other life how is that labor as minding someone I’m so sick An confuse bout the way black ppl look on life dirty Jamaican just him pon the ppl Dem life why wat y’all get outta the ppl Dem life nothing…

3. That’s why nuff Jamaican jus com to the state better they life an take away they self from y’all mix up low life Jamaican if a person move on with they life respect the ppl Dem shit An keep it moving stop watch the ppl Dem life wen y’all salty..

1. Well Dolly and her dutty man aren’t bettering their lives in America so we can and will chat bout them until the end of time.

4. Unnuh stop come wid crap bout f**king support in each others lives and bout man and woman business! Dem fling dem business out deh! And dem rass man yah nah do shit but live offa di gal dem who hav dem round fi seh dem hav a man!

Di gal run go tek up di worthless bwoy and a mind him cause him hav likkle hype and di other one dem at di time never did a stick! Dat a most dancehall gal mentality, dem is man minder fi dem worthless rass yah weh nah do ntn!

A one thing mi like bout Kim more while she talk she talk wid sense unlike nuff a dem!

5. Y’all can sit out blame on cabbage patch but uno fi look at the enabler madda how u inna 30s with preteen living in a room me not even mention hype over nothing n a mine a wutless cruff

6. Lesbian rhetoric. This chick ain’t saying all of this obvious/cliched mumbo-jumbo in order to help women choose better men but in order to encourage women to have a distaste for men in general. People who are attracted to the dancehall scene typical display narcissistic traits, so choosing a loser who is 100% hype and 0% substance is always going to be their top choose, because that option guarantees them attention. A woman can spend money on her man as long as she’s helping him to reach a better place that will benefit both of them in the long run. If you’re spending your money to mine a GROWN MAN or GROWN WOMAN in an exploitative way then that obviously doesn’t work out in your best interest and should be halted immediately.

7. Kim stay throwing words on Dolly and sometimes Sweets and they are so called friends I dont get it. And its obvious Dolly is with Kwesi because shes ugly and is probably frighten cause she doesnt think shell get a good looking guy like that again even tho hes a little too pretty and gay looking if you ask me.

8. DOLLY U AND U HYPROCRITE FRIENDS DEM NEED FU LEAVE KIM KWESI STOP POST UP COMMENTS BOUT KIM CAUSE SHE OFTEN SPEAK THE TRUTH DOLLY A CRASSES ALONG TIME KIM A TELL HER SAH FI LOOK A BETTER LIFE DOLLY UNO SI SAH KOREY NOH FANCY U ANYMORE U WRIITE BIRTHDAY TING FI COREY AND U SISTER AN U COULDNT EVEN TAG DEM U A TALK TO U SISTER PON HER POST AN ALL NOW SHI DONT RESPOND D PPL DEM SHAME A U U IS A DISGRACE SOH LOWE KIM MECK SHE TALK

9. Anonymous 8:02……yu see through the thing big big nuh true? Ooman nuffi a mine man unless there is marriage and it is for a short term with goals of bettering your man’s earning potential.

10. FACTS DOLLY IS JUST A BIG MAN CLOWN… SHE COMPLAINS EVERYDAY BOUT HIM, SEH SHE HAFFI MINE HIM FI KEEP HIM BUT YET STILL SHE RUNS DOWN A BROKE NIGGA DAT CANT EVEN HELP HER IN LIFE DOLLY ITS 2017 NOW DO BETTER PLEASE