I lost count of the number of times him middle the road and barely got back in his lane before oncoming traffic claart him.That truck driver DESERVES shots to his fingers or feet,ideally both!
Yoooo dem need fi lock him up fi reckless driving and endangering the welfare of other motorists. Speeding ticket wayyyyyyyy too good fi him. No star ah idiot ting him ah gwaan wid. If him a try kill himself just drive off ah one ah di many precipice and allow innocent people fi drive pan di roadway in peace!
Speed cameras dem need. Start hitting their pockets..
Oh my god!!!!
I lost count of the number of times him middle the road and barely got back in his lane before oncoming traffic claart him.That truck driver DESERVES shots to his fingers or feet,ideally both!
omg my nervous just by watching no man do better my people
How recent is this video? I thought trucks were banned from Fern Gully?
Going too fast. But he can drive.
Well…. him see fe him Easter already! Damn fool!
Yoooo dem need fi lock him up fi reckless driving and endangering the welfare of other motorists. Speeding ticket wayyyyyyyy too good fi him. No star ah idiot ting him ah gwaan wid. If him a try kill himself just drive off ah one ah di many precipice and allow innocent people fi drive pan di roadway in peace!
Yow! Dat crazy, one mistake an everyting dun.
They need to give out some fat speeding ticket an suh whey all him alone cyaah carry it di way it big.