Lmaoooooo :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Reply
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak I laugh till i weak when she seh she tell di bank seh a business she comes fi conduct :ngakak Reply
Yuh sure di money fake my girl? I would have to test it miself. Bank teller an police goodly ina di trickery an a tek yuh fi fool. How him travel from Farin wid so much counterfeit an nuh draw suspicion. Dwl Reply
:ngakak tek all of it ….
Lmaoooooo :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak I laugh till i weak when she seh she tell di bank seh a business she comes fi conduct :ngakak
Thanks for the laugh…literally dying…but on the other hand I also feel sorry for you too.
Yuh sure di money fake my girl? I would have to test it miself. Bank teller an police goodly ina di trickery an a tek yuh fi fool. How him travel from Farin wid so much counterfeit an nuh draw suspicion. Dwl
I. AM. WEEEEAK DWL
Oh where to begin…stick a pin …dis haffi digest first n cool off.
yuh to red eye right thing reach yuh :ngakak :ngakak
:travel