DIVA SHOULD NOT HAVE CALLED ACS SHE WRONG

This nasty gyal weh use to a evander school weh u use to walk an suck c*cky like like dog she breed fi her own r*ss (Edited) an a try give slippaz slippaz jacket deh gal yah weh name Tamika timers travel with her p**y inna her head she coming like gps to rass the amount a belly she nyam when she use to go evander a lucky she lucky she carry them 4 yah true she help diva She a mek a gwaan like say a the world she.

Duh me agree say the gal nasty yes but she neva affi duh the gal suh y she nuh tell the ppl them say she use to kotch a ppl yard to kmft she fi thank go fi Steve timers if a never fi him she nuh live nuh weh she maga an fava when bone dry up she gal all a ave std lol from the gal come a farring she never work yet all she duh sidung a breed up breed an turn house rass she a cuss diva say she nah no papers she nah none either deh likkle f**k shop gal yah need fi sidung an leave the ppl them alone she live with Steve an even if she wah duh her hair or get her phone bill pay she affi f**k him fah so she nah live fi free then gal that’s y so much bad luck a follow u cause u go breed fi u (Edited) hole big p**y gal

5 thoughts on “DIVA SHOULD NOT HAVE CALLED ACS SHE WRONG

1. Uno english awful, it takes too much energy to read this story. Sender your english is awful. Why u never ask someone to write it for you. Uno cant be so vocal and dont know how to write for persons to understand. After the first line, dat was it, done read after that.

2. Met you have to tell these bloggers to write a little better. My goodness….it rack mi brain ito read the first few sentences it’s like you have to re write the shit while you reading it.

3. I second that first comment, I’m not the brightest but dem real dunce. Unno Full up unno brain wid too much nonsense, leave some space for learning, reading and writing is a good start. Unno 2 careless and negative, tired of this story