DJ MIC GINNYGOG FEATURING MR VEGAS ..DI PERSON SEH READ BETWEEN DI LINES

Howdy Met,

Vegas put out new song a dash out business pon him new song but di world no know wah a di background pan it. But Met one big radio personality And Vegas ex influence di lyrics a di song. Imagine Vegas tell di fren ( disc jockey) di whole a him business an think him fren was a confidante or shoulder fi cry pan and di man tek everything Vegas tell him and bring back to Vegas woman fi get front. Di man tell di woman every damn thing, no stone neva lef unturned when him done. Nuh secret never safe cuz him tell di gal how Vegas say him clean har up and one bag a things. But di gal is wicked cuz she an di fren woman a did big fren to and she run go breed fi him. Now she haffi a play number 3. Some a dem man ya worst than the woman dem wid di news carrying cuz him siddung an lissen to Vegas problems and then go spill the beans. Now how him feel as a man doing that? Mi naw call no name but read between the line. Payback is a b#tch so him a go get what coming to him.

12 thoughts on “DJ MIC GINNYGOG FEATURING MR VEGAS ..DI PERSON SEH READ BETWEEN DI LINES

1. A dat fi happen to dem, dem love to much young gyal. Whe 40+ year old Vegas a do wid 23 year old. Serve him rite.

2. @Anonymous9:14, but a all a dem love young gyal because the radio host waaaay older than Vegas. The radio host bout 51 going 52 and the girl weh Vegas did deh wid from she a 23 is now 27 so she get pregnant bout 25 into 26. But it look like the radio host really love young gyal because ash wednesday me see him a cheap cheap hotel a ocho wid a youngings. Cute likkle girl , neat likkle body but young, look bout 23 or 24. Senda den a how the blessed one reach the host number 3 oman, a which two deh before her. not to mention mi did hear the first baby modda and the blessed one did a fren to enu. me love the host still enu but mi love the mixup up too. thick skin and broad back we say. A f**kery the host keep up still. cant f**k you friend oman and breed dat. putting on the kettle.

3. Dis mek mi affi question wah Vegas a pack wid… no man a wah new gal dis go sex next man…. no man sumtings naw add up dung deh mi just do di maths all when di big tings wid di baby madda mi neva add it cause mi seh dah gal deh a wicked but mi add it now a a di wrong sum mi get … him couldn’t possibly be a dexta den… Vegas mouth look like him can eat doe but mi have cocky questions feem.

4. Latty go back go read between the lines. Latty YOU ARE NOT reading between the lines. Me a wait fe hear the saga. I am living right here today, not leaving. Latty Vegas tun christian now so him a clear him conscience. Latty, Vegas ex gyal go deh wid Vegas so-called friend. vegas use to pour out him heart to the so-called friend all pon the so-called friend radio show and the so-called friend go deh wid Vegas gyal and breed it. but the baby soon one year now so me nuh know why vegas just a buss it out. somebody seh mixup!!! But it look like the so-called friend 2nd baby modda which is vegas ex, a number three inna the so-called friend life. But she breed for har man (vegas) friend a guess because that man have more money than vegas, but she was also the babydaddy woman fren and me know for a fact she was fren wid her babydaddy first babymadda. pass the drum and the drum stick dem mek a beat. but as far as me know she and the babydaddy still tight, the babydaddy av a likkle youngings a jamaica and based on wat the senda seh 2 more oman in front of the 2nd babymadda which is vegas ex. you see why disease caan stop.

1. It’s pretty obvious you’re the sender lol, why vegas making a song about an ex he left for years, if he’s so content in his new relationship. This is definitely not a hit

5. Mi lost, mi did think di Radio Host was in JA? mi even loster cuz mi caan figga out who di baby moddas dem be.
    Hush yaaa Vegas, look like u too soft fi dis, u all a pour out u heart to a next Media/Man in the Entertainment circles? Dem nuh keep nobody secret

6. TamBOREEEN fi knock to claat. Why dem big professional man yah run go breed dem lickel gal deh. I swear is chu dema hood deadd and cah wake meck dem think di lickel gal dem can raise it. Dats why dem ina Child support Sagga and a reel out di woman dem business like gal when di young gal dem naw teck no check. Me shame fi dem big man deh, weh it look like Diabetes meck dem hood get limp. all dem lickel gal deh no have no ambition cause if me hear say a man name call near or around fish. I is not looking.

1. So is Ragga is the bunna man/new baby faada? If is him did anybody expect him fi keep dem secret? No way no day