Good evening Pinky. HMID plz
Mi come fi ask Mr. and Mrs. Fennell when dem a guh stop treat mi niece like a 2nd class citizen? Unuh try obeah har n nearly kill har off but it neva work. When she inna hospital nothing yuh neva contribute Mr. Fennell because yuh mek yuh new wife poison gainst yuh own flesh and blood, cause unuh did want har dead inna hospital. Unuh hav money fi big wedding the weekend before Christmas, but yet yuh child support in arrears and nutten yuh nuh get yuh own pickney fi Christmas . Not even yuh own pickney yuh tell seh yuh did a get married…she not even get invited to yuh wedding! But yuh new wife dawta was front and centre don’t it? Yuh act like Gabby a nuh somebody. Yuh tell lie inna court bout ppl jealous, when all ppl want is for u to be a father and take care of ur responsibilities. But u and yuh woman want har dead, don’t it! If Gabby don’t fit in your new family, just ‘low her alone. We’ll always b here to support her.
that last name belongs to elites in Jamaica’s society
A whey di Fennell dem deh? unnu report. Suh a why gabby nuh invited oooooo.