DOLLY HIS NAME WAS BRIAN MOORE

0 thoughts on “DOLLY HIS NAME WAS BRIAN MOORE

1. he was a goo cap … she’s clearly talking about 2 different people met. She’s talking about a CAP :maho

1. because he was black, she never walla walla inna the bleach bottle to get fame from black folks

2. Now who is going to look out for Dolly when she “cop” those prostitution charges (allegedly). Or should I say “cap” those escort charges. Dwl

3. Dolly Dolly go sell your T shirt them that u called LV & stop making an ass of your self chucky Bride .

4. :hammer :hammer :hammer :hammer mi caaaaa badda eno there must be a law if u can’t spell n read no buddy n no pusC for u Dolly u whey if buddy did left mark would look like a strainer can’t spell “cop” my God man unnu depressing all dead ppl unnu seek fame off a kmft

5. you no hear the woman seh the man was a good “CAP” what else you want know? idiot a the duppy you want answer the phone???? him soon rise and answer wait smha must the bleach bottle these idiots swallow

6. Den she waan di world know say she have dis man number eno…bout phone going to voicemail. Goodly 119 she a dial. No wonder she naw get tru. Dolly it’s 911 boo boo…. 9.1.1 Dwllll. I don’t know who dumber…..she or Robbas. Dwl

1. Cita is a tie both of dem dumb as nails bout she a call him phone then Dolly if dem say di man get shot n in critical condition whey u a call fa u except answer further more if them say him dead whey di FUXX u a call fa who suppose to pick up that phone boy oh boy TAP write just post pics n MECK we caption as we go along kmt

1. Dwlll. Cheuty Dolly nuh too brite eno. U ever see the videos she put on IG of her singing in the clubs in the dark and she all up ina di camera an the song saying one thing an Dolly singing something totally different. From dem time deh mi know she dunce. Dwlll. Cause even likkle kids know the words to those songs. Dwlll

7. She really wanted to say he was a good “catch”, until she find out di man gi har wrang name that is, which is when she see it pan JMG. Mi feel seh is har spell check mess up har ting still, “catch, cap,” not “cop”…dwl. But all wah a gwan she nuh read/watch di news fi si is two diffrant name? Watah prekkeh!!! :ngakak :ngakak :ngakak

8. It was at this point that Dolly realized that she was just to nuff….DWL…Ah don’t want to tek bad tings mek joke but dis lady can’t be serious at all. Thompson? Good Cap? The 2 pictures don’t even look alike. Gal shut up yuh ass and gug sidung. Nuff nuh f**k.

9. This basic wanna be bitch need to sit her bleached out face ass down!! f**king fraud anything fi likes… you and di cap have several seats!!

10. Laws mi Belly these comments have me in stitches,Met why yuh bloggers dem a style di dolly and har CAP friend so bad.

11. Bwoy mettters u nuh sure know how to brighten up someone’s day. I laugh till I week, them share so much till them don’t even realize when them a tell them dark nasty secrets them. The “cap” is her code name for her only trick that put a cap on his dick.

12. DOLLY HOW YOU SO LIE..WHY MUST YOU TELL SUCH A BIG LIE ??..A SO YOU LIKE FI LOOK IMPORTANT..YOU LIE LIE LIE LIE AND THE WHOLE CAN SEE IT..OH AND YOU NEED TO GO BACK TO SCHOOL CAUSE YOU DUNCE TILL IT LOOK BRIGHT..NOW YOU GONE FLOP YOURSELF WITH A LIE..PLASTIC SURGERY QUEEN..LOL..I’M GOING TO PRAY FI YOU..GO BACK TO SCHOOL CHICK.