DOLLY WHY UNO CHUVEL KADIE?

75 thoughts on “DOLLY WHY UNO CHUVEL KADIE?

1. Dats why Dolly can bring any nd every man guh tuh har house because them av secret fi har nd de whole a dem a tek de same king a wukliss bwoy dem

1. Simply u neva si shakerakwe tek pic ina di door way a dolly yawd? Dolly you know Ive been a supporter of you living at home with your two sisters and your mom..because if your mother is ok with it then I see no problem..but if u have a child and u have a man him posed to have a place for you to go to …him nuh supposed to a come a yuh madda yard but a fi uno ting dat still..Him dus join di door way crew and him fit in wid di two right foot dem

2. Uhmmmm hmmmmm….Dolly please keep on chobbling di genkleman cause mi well wah hear di suss….although sumn tell mi say di genkleman PMSing.
    P.S hi KD come ansa yuh tek Wonda back from di man I see…unnu confuse so till….Wanda how yuh fi replace real hood wid plastic…yuh sicka dan KD.

3. This big confused butch really proud to not contribute nothing into society a bare wutless ppl in a dancehall party world pink wall prove this everyday

1. Leave Kadie and dont style har oo..she have more tings to talk and we NEED fi hear it :hammer
      Kadie mother know she haffi buy from those who are selling so she is being a good mom by making sure har pocket nuh empty :angel

1. A di mining crew Ven pay Zoolander n KD pay mouth full a teeth like zip Wonda ooooo ok a so unnu wah live a di pay for FUXX crew

1. Wheeetttttttt okk popcornnnnnnnnnnnnn needed. Dem just mek up. Wanda delete all the new boy/girl(gender unclear to me) pic dem and put up KD swift swift…..kd was on snap wid wah white gyal inna bed and smaddy tell wanda den kd tek it to social media and cusss out the informa rass…so kd post up video wid him and wanda and caption it fi di new man….break up turnt to make up……den unnu say we need fi come outta ppl business when a dem put it out there.

2. So sis dem left againnnn? Come here man mi see Wonda did a sell one youth other day then she switch back to KD mi did haffi say to me self say a wonder if a true real koki can measure length n width y it nahhh work cause poor KD when she shub in the plastic birl no know wat a gwaan eno coulda inna blackhole n caaa tell

1. den mi nuh si kd put up meme pan har page bout good pums like she can feel good pums *makes sign of the cross* :hammer

2. Yes it look so because as soon as kd fling up the video dem tag wonda and she comment under the video then she delete every single pic of the new man/woman (gender unclear)….and fling up pics of she and kd……now she tek down kd…..smdh….its been months of word flinging, posting up of intimate pics fi mek each other jealous….wonda claim say no one eva mek she feel like the new man and how she in love rae tae tae…and kd a cuss and haggle up arself most time….

4. Den why all yall mad. Memba shim afto defend the first lady Ven. Any who! Tell lean up body Dolly we are awaiting clarity on the speech, Please and tonks.

5. Wonda fi gweh bout shi a pose up pon IG and all shi duh a sell pussy a BVI that’s why kadie leff har and the owner fi di strip club weh shi work beat har up wah day cause shi and him deh and shi f** him bredda that’s why shi run gone back a Ja

6. Pleasant good evening,

Ms. Dolly, please I am asking you to respond rapidly as it is impossible for you to be out on a night like this in NY. There is a very bad snow storm outside. You cannot carry your self out tonight.

Met, Metters and Peepers are waiting.

Sincerly,
    Metters

7. But wonda a stripper a Tortola she and har sister but har sister breed fi one bwoii over deh suh shi affi run back a JA cause shi shame all wonda duh a sell pussy fi mine butch and work Obeah di gyal dem hate har a di club suh shi run weh

1. Wonda past stripper she was promoted to escort. Point blank period. Kd confirmed that with the drunk/high snaps and captions.

8. MET me doubt a she an DOLLY, me nuh think she wuddan a dun Dolly & SWEETS deh pon har page a like up everything

9. @tawkchuet suh unu never si the rest a video a nuff video KD did Mek cause dem seh all wonda duh a sell har pussy fi mind KD and kd use the money buy ticket fi gyal fly from Jamaica and put the gal a Hilton fi stay dem seh KD never want wonda cause shi lef wonda fi a old woman weh a bout 45 cause wonda sell to much pussy all Damion Stew Peas use to f**k wonda and har sister

1. Oh kkkkkkkkkk a Wonda a mine KD rayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy KD u rubber koki worth it ——————————————– KD u head game upppppppp mi say this world is one confusing place eno unnu just a swap spit n sperms so no regard
      KD y mi feel say is a revenge teck back u give Wonda n then left har fi shame har KD don’t hol it freeeeeeee up u mind gir mi mean birl

1. God know yah bad breed! Chuet!!!!! Do no more fi de night me heart string a strain!

Marie tapppp it to mam!

10. @Met in related news….do you remember Mz. Hollywood Ven’s other bestie….the one who police ketch with the credit card imprinting machines in her Bronx apartment….she dey a road couple weekd now. Shockingly I thought she and the husband would face hard time.

11. But kd made many videos and then deleted! She she the Benz she have is wonda buy if, and wonda had to pay her.

12. Suh wol on deh wonda did still a sell pussy mi kno shi use to sell a Barbados and Bahamas but from shi get lock up a Bahamas fi prostitution mi think dem seh shi did stop

13. Ppl stop start problem the videos is about Wanda doll not dolly she made a lot of videos & delete just like Wanda doll delete

14. Sorry Met it happened overtime…wasnt sure what was going on bc it did all look like wonda and ven stop chat to…..but wonda head nuh good she remove kd from her page once again…dont know if kd think a sex industry worker can be loyal and faithful.

15. Member dirty wonda did inbox tinabeans about kd and Tina rub her out and tell her that the sneaker obsession kd has she cannot and will not sell herself to mine kd.
    Wonda is an escort and the world knows a she mine kd but all wonda u as a mother of a young girl what example yah set !!!

16. Lmfaoooooo but yuh know y this funny, tina did seh anytime wonda send kd guh wu kd cum check har and seet yah now kd seh the benz weh shi have a wonda buy it plus she fly in gal from ja put a hilton n a wonda pay fa. Suh ummmmmm wonda come ere deh likkle….. a wah kinda pussy yaah sell mek yuh tek the money mine kd and kd ex, next and the rest?????? Kd weh yuh seh MAN A MAN N WONDA AFFI PAY FI DIS! dwbcl farrin nice yaah man

17. Dem wickedness to poor ladies. Kids have a good job and live with her mum and can’t find a good ooman yet. Wonda is a user from state to state. The “man” she did deh with looks like a lady to mee

18. Listen mi nuh!!! Wonda wa happen to the guard ring weh di obeah man/woman do gi yuh? From scallawah dash yuh weh a woman yuh turn to full time? Yuh get tyaad a di f**k dem inna yuh ass? And yuh nuh staap nyam shit lick out batty gyal! Mi hate yuh dutty gal yuh try offa mi but I’m still standing!!!!! A god mi pray tuh nuh obeah man cah get my HARD working money! Yuh always ‘popping’ and yuh daughter Neva inna ntn decent yuh goals f**ked up! But because my heart is clean I’ll continue to pray for my enemies! How yuh fi buy KD car what you driving now dear? Everybody f**k you including MAVADO which is/was close to scallawah dutty germs yuh need fi change yuh LIFE!!!!!

1. So goodie a whey she obey u fah????? Yous a stripper too? But it look like unnu no plan fi meck di snow stay long outta door unnu a melt it fastttttt

19. Please don’t trouble .. miss novelette she don’t trouble people is dolly bring shame to her name and disgrace to her house miss novelette put dolly cause u a good good big woman

20. She’s wicked gal met all yuh see ar deh! She met in an accident years ago and seh a ppl dweet cause a dat do obeah man/woman tell ar a suh cums she did get the guard ring!

21. Don’t mix mi dutty kadie….my nigga got money why the f**k will I be ashamed you sound so f**king dumb….is not my fault my sister don’t want you….matter a fact I don’t argue with broke people catch me in the bank bitch

22. wonda but the people dem seh kadie have wol eep a western Union paper weh shi seh shi soon post cause all yuh duh a send money fi shi carry out har gyal dem and when yuh send the money fi shi buy the thing dem yuh tell har post it and seh a she buy it cause yuh nuh want yuh sister fi kno a you send the money fi buy it

23. Met mek wonda guh look a life cause shi kno shi a dead cause met me kno KD and deh butch gyal deh nuh want nuh body all shi duh a use the gyal dem but wonda just happen to get it worst but then again best people leave it alone cause don’t be surprised yuh si dem again

24. It fi done now dem was best of lovers and wonda post a video wah day weh shi delete and caption it *we not perfect but, we perfect for each other* suh a wah happen now? Dem fi stop cause di two a dem a mad ova dem one another if dem kno wah good them turn this inna a reality show cause it look interested lmfao dwbbl WONDA_DOLL & KD_DI_DON

Leave a Reply to Marie Cancel reply