DOLLY WHY YUH TEK LONG FI SHARE DI FOOD?

anybody went to poor and boassy dolly birthday party last night for food get what the duck get because not even 2 fish head dolly provide for her guest. Is like dolly of to dead first before people can eat at her fuction.wonder which decorator pumpum dolly suck to get free decoration & sabrina classic said from she thief the balmain shoes & the zara purse give dolly dolly start act brand new
DOLLY2-Optimized

DOLLY-Optimized

0 thoughts on “DOLLY WHY YUH TEK LONG FI SHARE DI FOOD?

1. How yu carry yu belly ah party? Cho. Must eat indoors. Unless it’s family, I’m not eating from nobady!

2. Sender why u wash out yuh belly go dung a the woman party? dont dweet. boil some parridge drink before u go dung a di ppl dem party wid yuh ungry outaada self.

3. A wonder if unuh know say is a chinese man dolly w now. She dun w woman cuz me see her w the Asian man.

4. :ngakak :ngakak :ngakak This can’t real ah baxide!!! Was it a Dinner party sender?? Sabrina Classic should have hold on to her things cause she need clothes…..I’m yet to see her wear something sensible!

5. let me address dis f**keries wha jamaican ppl love chat….unnu say unnu dont nyam from nobody, yet u would turn round and go di ppl dem yard and drink dem likka and listen dem music and laff up wid dem den turn round claims seh yuh and dem a friend…..worse wha if everybody did feel like u…..who di f**k a come a your yard come nyam anyting whe you cook??….dem woulda scorn yuh hard work di same way yuh woulda scorn dem dont…..and unnu same one hear denny’s and red lobster and unnu run up inna dat raas like unnu hear news…..so whats did difference….a stranger is in di kitchen cooking your food and gooda spit or drop piece a dry shit inna it fi yuh nyam……so any time mi hear smaddy say dem no nyam a ppl yard di first ting come to mi mind is how unnu is a set a backward ignorant pussyhole….