DON GROOMING YOUNG BOYS ……..

SOMEONE POSTED THIS AS A COMMENT AND I THINK EVERYONE SHOULD READ

Just an insight yes you get groom they watch you coming from maverly school they pick you from there.the Don was Patrick mouth him and melon nuff other man in the 90’s rob a bank in ochi Rios him get 40 years in prison but comes out to each week then goes back in his cell at gp that man all keep dance unu must know the story melon run go foreign rob kill sell to get his.come back and kill all labourite that was in the area yes he also hada nephew years ago Vito got stab on a bus yuh knew how much shot fire first that all war between jewsland and cc man dem dem rape rob do all manner of f***y dem have police and political influence sender you young yoh dem all battery rape a nurse gal f**k the gal in her a*s when name call she go report and before she go court them send brain go kill her in front the pharmacy nuff tings man melon is Mr untouchable with 600 man round him him day soon come red p**y unu kill so much innocent people but a so ghetto go .ehh yuh know how cat get that cut in him face late 90’s dem go st gorges match try first rob one of shower possie Don son Vivian Blake bus off the youth chapparita tg man dem cut him up nuff tings we can talk but the eye always a watch mavaley man dem a Fren killa

18 thoughts on “DON GROOMING YOUNG BOYS ……..

1. Most of them were bank robbers kmt even the plastic dolly one that operates the hair store, baby daddy was one Mr.sterling .

2. Sender, your story is all over the place. Where is the full stop or commas? I couldn’t make it to the end, this gave me a headache or maybe it’s because I haven’t had lunch yet.

3. So is the war in marverly still political? Because up the top near Pete’s is PNP and down the bottom is JLP. Marverly get shoot up almost every other night. Why isn’t there a heavy police presence down there? Are the police being paid to stay away? Sender are you still in Marverly?

4. @11:30, goh a u f**king bed, if u love mix up , u need to go learn to read patwa an all dese tings, u a behave like u dam school teacher , if u noh understand wah she rite, count dem , get d fuk aff d wall an goh read a book wey u understand kmt if a did a gal text u man soh, u would have read it and understand , dam fool

5. @4:13 u too terrible, but yes sah same way the Tory go……I was use to love dey but move cross di bridge wey top drew land, samacan a alll pnp but dem days a come fi true

6. Dis deep see di poverty inna Jamaica a it mek nuff sell out an duh dese tings an bow dung tuh next man. Just like dah youth deh a Suh di whole a dem have dem day a come dead wid dem teeth kinova too damn wicked man.

7. Fr Dem kill panhead di place get corrupt no more fun,marvaly man Dem a real friend killa, Dem come a faring n kill a youth name Bogle( Feran) n blame a youth name Zambi judgement a tek Dem 1by1,

8. In all honesty the shit gave me a headache too
    I really wanted to uunderstand what was being said but I gave up
    Talking about too many different things all at once like seriously it’s not the punctuation .. it’s just too many different topics combined so now a bish is just confused

9. @annymous 11:33 am stop worry bout my story all ova di place. Mek mi tell unu supmen mi rather talk inna patwa cause when dem a bun dung house and a kill all oman dung yah yuh inna yuh posh neighboourhood a seel comfatable, Mi a wonder if some a unu a grammar police what I talk is facts the red man that have the two plaza run di place. Fada cat is here bookie aka young cat is melon nephew him call di shots.dem groom yuh from yuh a pickney. Da war can never stop it too mix up dem kill a labourite footballer years now a fi him bredda tek dem on but dem kill him. Look pon di ex soldier/police di police guh kill dung deh the other day yuh ting him fear them a pay di licky licky police get fi kill him, Don have police inna him hand what new bout dat police mek sense dung yah dem only give way fi di man dem up a top go flood battam wid shot.mmhhnn dem pluck di gal dem bout yah from dem a 12 upward OK yuh hear bout.dah war yah silent though house a bomb out man a get drive bye then yuh hear do new ting who nah dress inna police uniform a do it inna jps uniform yuh Neva hear di shooting gwaun a melon plaza whey a jps uniform dem go inna a look first man then turn round rob did place him same one tek dem on.right now all ackee walk involve.if dem GI get yuh out they will.OK one more ting police keep meeting and a the foot soldiers dem go ohh such yuh must kno a nuff innocent people dead bout yah some dont go dung di road likewise some nuh come uptop. Yes triston a beenie backitive cat back by him uncle melon and waldie.now that him dead him it dread bout deh.

10. When yuh have police political influence an every youth want be like di Don what you think, most young females start f**k from tender age due to the poverty them man just corrupt the minds of the youth..friend killers part of the thing cat and melon deh pon borrowed time

11. All done a informa yes feran and I are family caan figet de day when dem kill dem a buffalo him madda heart weap. But dem days are #

12. SUH SENDER A RAY AND MARKIE DEM CONTROL THE BOTTOM?BECAUSE MI KNOW DEM DID KILL MARKIE BROTHER AND HIM ALSO A TALK BOUT REVENGE FI HIM BROTHER..

13. If you follow this war you will never understand the labourite dem shoot up one a markie dem bredda that one didn’t die.dem drunk off Levi mark slap him way fi DAT but who yuh tink oder that.triston gwaun like him nuh know always play dumb..marky next loud mouth one used to work fi di red man but long story dem kill him.yes pinnock vowed to kill but dem use him just the same all a dem grow wide dem one another is just you know who.sometimes mi see di police bout the place a patrol up top when nuh man nuh up deh as usual when tings a gwaun only woman and children. Any man claims to run bottom as yuh name call is either the paid protect an serve or tap man send di soldiers dem to rid yuh away.

14. Yute man speaking facts! Melon is the devil, nuff blood on his hands. Him do the killing then put it on bottom Maverley. Melon pay police to kill my baby father over a decade ago in a Maverley. The day Melon dead or get life in prison, I will get justice for my child’s father. Until then… I’m waiting

15. Maverley man love to kill them friend?! YES!! Lol…Melon will pay police to kill people who don’t want to be friends with him. Melon put drugs in his friend Patrick-Mouth food mek him catch heart attack and dead.