DEM SEH DI MAN DEM A SEH DEM HOPE DI BABY FEVA DI FATHER BUT TO HOW YUH HAVE BABY QUICK YUH DID A HIDE DI BELLY AND NOW BABY COME WHEY LAVA SEH FEVA DI FATHER AND YUH A HIDE IT DORA WHY? HOW WAS YOUR LABOR DORA? HOW SEEING DI BABY FI DI FIRST TIME MEK YUH FEEL?
Stay bad whoring dora an her nasty fren dem ever a f**k ppl man an breed an hide
Money Train come get you pickney. Lawks Dora stay bad. At least she can breed.
Is true she and her friends love ppl man and act like they don’t care. Lonely, desperate and live DH too much
Lava seh di bby don’t look har thank god cause Dora very ugly & that’s her bff?
Lava know ppl business eeeh. Like Paul Range say nigga a real bitch
So dora is chocolate the father for this daughter I’m hearing of ??
ITS A SHAME THAT ALL THESE KIDS ARE BEING produced WITH NO LOVE. JUST PURE ONE STAND PICKNEY. AH PEOPLE MAN SHE BREED FAH THAT WHY SHE CANT SHOW IT. MEN ARE SO NASTY THESE DAYS. DEM DONT LOVE FI DEM COCKY. AH PURE MISERABLE HOLES DEM GO UP INNA.
Anon 8:38 said it best. Nasty pussy hole dem
She have a girl baby I heard