This b*tch deh with a man weh a f**k 7 gyal n bread them all she is a man clown
Yuh see how mi mother and sister n cousin Tell me fi dun and this big whale weh can hardly breathe draw mi back out . This b*tch dont have no life . Every gyal get f**k pon inah life . But it’s only a fool will stay with a man weh bread 6 other gyal . This b*tch dont have no life . She send her child to Jamaica so she can watch the people them man . This a the first girl mi ever know . Weh mek man walk and sh*t inah her mouth. This b*tch your big yard uber and lyft . B*tch all keep party for gyal weh call her man clown n sit with her own frenn Kim and dog her .
Seh as deneisha leave she jump back pon the community c*cky . The gyal seh mi a princehall mattress but answer which dj f**k mi inah Jersey. My p**y is not a shop. You a tlk bout postman but guess what the last night mi check a never your p**y him a fuck. Did you forgot about the disease weh yuh get . Karyn my girl mek mi tell yuh this . Yes mi inah America for 15 years come her wen I was 9 wat age you come her . N what you accomplish. Yuh was a dish washer . Yuh was a batty and c*cky clean n now yuh a car ticket person. Yuh nuh reach no where in life. you a talk bout the old women weh my babyfather f**k . At least him never beat n throw mi out for no gyal. Pussy fi get f**k. And after my babyfather go out there.
Mi a him did left . Unlike you wen drive and watch n buy out c*cky fi feed a next gyal. Yuh all up inah my family. Like them like yuh . B*tch them use yuh like the fool yuh is . The same gyal weh beat yuh and Buss up yuh face a same way you did a gwan n hype n get f**k up . Man clown like you can’t talk. Yuh so desperate yuh go as far as a question my lil niece first information to tek up other people beef. you a nun bad gyal n them a know what I will do to do . So mek them keep boost yuh . Yuh a talk bout baby pon the way . One thing I know is that my kids them know them father and them anuh jacket . Question who is your child father . Jersey f**k stick and atm
You is a unfit f**g mother any gyal weh ship off her kid to watch c*cky will do anything. Suck yuh mada . By the way aren’t you a married women with a different babyfather . Yuh life said gyal yuh can’t live without man . Mi is a strong mother of 2 almost 3 . N yes it’s the same father for all three . Yuh man dont even want to beat you again t
Him mek yuh do bout 3 abortion . B*tch yuh breed after having a baby after 3 months p**y didn’t even get time to heal
Sender u should be locked away for frigging life by the Grammar police!!My God Mon no sah!!!! How di phuck u don’t know the difference between bread n breed to keep saying him “bread her”!!????
The word is nowhere…it’s one flipping word so not”, no where” I promise u that anyone who come n sey dem read ALL of ur diatribe is a real wicked cuz who has time to decipher all ur shyt!!Karyn gwaan through goodie with ur lil car ticket job cuz u can get IT!!
Mi dus waah know a wah she duh yuh senda.. cause all now yuh nuh seh.
Mi waah bruck bakkle and fight senda.
Mi tap read afta “bread”
Sender you dunce and look like you out of breath when u a type lol. Deh a foreign from you a 9 and waste Merica education fava idiot.