DRY EYE GAZA SLIM

FI A GIRL WHEY CANNOT FIGHT YUH SI HOW SHE DRY EYE DOE……GAZA SLIM YUH TING HOT LIKE 55 HELL………DOE MEK DI BABY MADDA COOL IT FI YUH ENO..

0 thoughts on “DRY EYE GAZA SLIM

1. Morning…..a di babay madda really say this was for her or a slim a try a new tune?

1. A him mek Kartel go tell Lisa fi beat har. The night when she go post Kranium pic, me seh it look like di prison demon head start tek him, di frigga run go over Lisa page a boast har up fi done Slim. Time fi she find har own man and lef gal babyfather. She lef out Shorty life now an gone inna a next gal life.

2. Ohh god no man @ met u muss do better enuh :ngakak :ngakak no kill we too early slim u no easy Likkle girl :ngakak :ngakak . What a rasss when green arm baby mother here this yah :tkp

3. Sliml I know you’re young dumb an fulla cum but be careful don’t end up as a rebound ijs!!!

4. before she go encourage the boy fi pay the little child school fee so the child get a better education. she sit down and plan all this stupidness. this is what happen when these dunce head men choose to date a next dunce head woman like themselves! selfish ignorant.

5. Mi naah lie mi nuh wrong har de babymada need fi get ova it. If de man so wutliss it shouldn’t matta who him pick up afta she. Wuss she “happily married” Unuh can stay deh wait pon babymada side a story unuh nuh see a trick she come trick unuh an ax fi email then a sen een story disguised as fren. She hurt bad

1. move yuh nasty raas, d baby mada a worry bout man or she want d man fi mine him pickney. a wah do unuh so mek unuh love dutty lifestyle then complain when unuh get aids and blame man. d woman care zero who d f**k him want f**k, all d woman want a him fi mine him yute weh him no want mine or do paternity…stfu a judge afi order the manager responsible for it before him show up him face..ole dutty nasty bway.

6. Slim gwaan do yuh ting u women bring down a next woman 2 much..
    The babymother have this problem with Kranium long time green arm and child support,she late and sorry nuh bloodclot, plus if she happily married and need some support there is a civilized way to go about it rather than attacking slim..
    Aria wha mek yuh nuh pack a little a bag a pampers and apple juice bring go go di baby mada if it bun yuh so cause yuh sound like one a dem a wha get breed up and run wey yuh a jump up pon Truth but a fire yuh a play wid oh, it better yuh go bleach yuh bad color draws dem or find some back yard werk fi do.

1. @Truth take mi foolish advice and take the high road on this one DON’T ACKNOWLEDGE…nopes..

7. YES CHILD SUPPORT IS A MUST I TOTALLY AGREE TO DA MAX @MARIE HOWEVER, UNFORTUNATELY SLIM IS NOT RESPONSIBLE FOR HER PRIORITY CHOICES BACK THEN OR NOW NOR IN THE FUTURE..

1. Hey Okro tee…I dont have a problem with Slim and Kranium. In fact she seems very happy. The child support has 0000 to do with Slim or any of his future gfs//wife. I think we saying the same thing. Correct me if I am wrong.

8. No sah mi mash smaddy cawn thou! Every man fi mind dem pickney. No doubt desso. But dat a nuh Slim business an if a jus dat carry de bway gah court an mek him pay. She did gladly cock up unda de green arm. Soun like a de fact seh him an slim involved bun har more than eva. Miss Aria it sound like u eeda get or waan piece a d green f**k too mek yuh so defensive

9. U all shut the f$&k up slim start it by calling the baby mada phone cause she see green arm kranium a call down the woman phone a look back frien an all the lady want is him to support him child Unu nuh know nothing ! Unu a chat the lady don’t even care bout kranium an slim cause them been left slim stop post up shit with u self like is somebody doin it an kranium tired Fi tell u fi stop call up him name cause u is just a f$&ck him live with him Haitian gal a she him left him Benz with so slim go hide bout u engage ! An for all of unu information the baby mother is very humble an quite is her friends dem decided to pick up matter in dem own hand cause dem know what him an her went through for him to not mind his child ! The baby mother Did not send in any story so that’s settle is we her friends did ! So u all can carry on now ! Different story pls and thanks ! An slim I the friend personally speak to kranium today an he denied u and say u starting all this anyway he’s willing settle the score with his child . Next story please !!!!