DUS ONE TING

Screenshot_2015-02-22-04-38-06
STACIOUS ……………IS WHO YUH MARRIED TO AND YUH STILL A RIDE NINJAMAN BIKE?IS NINJA YUH A CALL YUH HUSBAND?:tkp
p.s
MI DID TINK UNO LEF ENO ..AND HOW YOU AND DI LADY DERE DI ONE WHEY MEK YUH DO DI AWARD SHOW? STACIOUS FRIDAY MI MEK A BIG LINK YUH TOO BADDDD

0 thoughts on “DUS ONE TING

1. No fi real Met, a who she married to? From when mi deh try figure dat out? Hear ya, which Ninja Man? Yu mean gold teeth Ninja man? Nuh seh suh!

2. She’s not fu*cling ninja. She’s married to a guy call rahj. I am surprised them married because all him do a fu*k on her and chat her with ppl. Wutlis boy

3. Metty, i swear as whe people a comment that Stacious faava that famouns MeMe, the one wid d kinda downs syndrome girl whe kinda stick out har neck n look wierd, cuz it was so widely circulated she decided to sue. Mi a picture har but caan find dat MeMe now. Mi sure you know it, was very popular last year
    From you put up di pic in d white dress this morning mi a agreed wid all who sey she look like d girl fi true

Leave a Reply to Really Doah?! Cancel reply